A. Ko. | 22. 5. 2022, 06:00

Psička, privezana za hidrant, ob njej pa nahrbtnik igrač in pismo: ''Prepuščam jo, ker nimam druge izbire''

Profimedia

V ZDA odmeva zgodba psičke, ki so jo našli privezano za hidrant. Ob njej je bila potovalka z njenimi igračkami in ganljivo pismo. To je razkrilo še bolj ganljivo zgodbo.

Mimoidoči v ameriškem Winsconsinu v Green Bayu opazili za hidrant privezano psičko. Medtem, ko jih je nekaj prizor le opazovalo, so se drugi opogumili in pristopili. Fotografija se je v hipu razširila po spletu, kot tudi kritike na račun njene lastnice. A ko se je zgodba pričela razkrivati, je vse skupaj postalo zelo čustveno …

Gre za 6-letno psičko, ki sliši na ime Baby Girl. Njena lastnica jo je tam pustila, ker je bila to zanjo edina možnost. In ker so jo povsod drugje zavrnili!

''Prepuščam jo, ker nimam druge možnosti, nimam izbire … To je bila najtežja stvar, ki sem jo naredila v življenju,''

je skrušeno povedala lastnica, ki je želela ostati anonimna. Ko je psičko privezala za hidrant, je od daleč opazovala, kaj se dogaja z njo in trgalo se ji je srce.

Preden je naredila to dejanje je z Baby Girl obiskala sedem zavetišč in povedala svojo zgodbo. Da nima doma in da se zdravi s kemoterapijo, zato za psičko ne more skrbeti. Povsod so jo zavrnili, kljub temu, da je povedala tudi, da je njena ljubljenka sladkorna bolnica in da bi potrebovala strokovno pomoč.

Psičko je pod svoje okrilje vzela organizacija Wisconsin Humane Society. Lastnici so se poklonili z objavo na Facebooku:

''Očitno je, kako zelo ste jo imeli radi in da ste naredili največ, kar lahko v dani situaciji, ko se bojujete s svojimi zdravstvenimi težavami, '' so zapisali. In še:

''Vaša ljubezen je očitna v načinu, kako ste jo privezali, da je ne povozi avto. V načinu, kje ste jo zapustili - sredi soseske, - da jo čimprej nekdo opazi. Vašo ljubezen vidimo v tem, kako vesela in dobro negovana je Baby Girl. Pred vašo punčko je svetla prihodnost'.' 

 Kmalu zatem so iz omenjene organizacije sporočili, da je Baby Girl že v novem domu. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.