N. V. | 25. 9. 2022, 16:04

VIDEO: So mačke ljubosumne? Jutka iz Zavetišča Horjul je dokazala, da še kako

Facebook/Zavetišče Horjul/Posnetek zaslona

Poglejte, kako neizmerna je lahko ljubezen med skrbnikom in živaljo. Imate tudi vi podobne izkušnje s svojimi ljubljenčki? Vam kažejo svojo neizmerno ljubezen? Na kakšen način?

V Zavetišču Horjul jim nikoli ni dolgčas. Na to deževno popoldne se je oskrbnik zavetišča Jurij Juhant odločil, da stestira potrpežljivost in razumevanje mucice Jutke.

Poskušal ji je pojasniti, da mora ljubezen deliti tudi z drugimi živalmi, a se ni dala.

Pokazala je, da je njen skrbnik resnično njena največja ljubezen. Ni se dala motiti in mu je skočila v objem, ne glede na to, da je njegovo naročje bilo že zasedeno.

Ker je Juhant v roki držal in crkljal plišasto žival, je pokazala, kako ljubosumne so mačke lahko. Objem si je zaželela – in prisvojila – še ona.

Kdo je srčen oskrbnik?

Na družbenih omrežjih je postal že pravi junak. Ni ljubitelja živali, ki ne bi videl vsaj enega njegovega videa z mačkami, ki so zaljubljene vanj. Že skozi ekran oddaja neverjetno energijo, ko se razdaja za živali in z njimi uganja različne vragolije. 

Je oskrbnik, v zavetišču pa skupaj s svojo družino tudi živi – s partnerko Polono Samec, ki je vodja zavetišča, in dvema otrokoma, starima sedem in devet let. Ima pa tudi zanimivo življenjsko zgodbo. PREBERITE.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.