N. D. | 3. 2. 2023, 11:02

Bojan Cvjetićanin razkril svoj novi hobi

Aleksandra Saša Prelesnik

Metropolitan Slovenija je letos prvič v sodelovanju s partnerji in strokovno komisijo izbral 33 uspešnih mladih ljudi s petih različnih področij, ki ustvarjajo svet, v katerem bomo živeli jutri. S ponosom vam predstavljamo izjemnega posameznika, ki na področju kulture ustvarja nove trende, ruši rekorde in presega pričakovanja.    

Generacija 2022 projekta Metropolitanovih 33 pod 33 je razdeljena na pet kategorij: šport, znanost, kultura, poslovni svet in zagonska podjetja. Celotni nabor je na voljo na posebni strani Metropolitanovih 33 pod 33.  

Spoznajte Bojana Cvjetićanina, pevca in večinskega avtorja pesmi skupine Joker Out:

Bojan Cvjetičanin je danes nadvse odmevno ime na osrednji glasbeni sceni. Vokalist in avtor pesmi ene najbolj popularnih mladih rokerskih skupin Joker Out je svoj portfelj v zadnjih letih hitro razširil v pravo zvezdniško kariero in postal edinstveni glasbeni fenomen nove generacije. Med drugim se je odlično znašel tudi kot sovoditelj izbora EMA.

Aleksandra Saša Prelesnik

Leta 2019 je razmišljal celo o solo karieri, a je ugotovil, da mu bolj ustreza ustvarjanje v skupini. Leta 2021 je s skupino Joker Out izdal prvi studijski album Umazane misli, ki je prejel tudi nagrado zlata piščal.

V videoposnetku boste med drugim izvedeli Bojanov najljubši hobi, kakšne ogrevanje vaje ima pred koncertom in s katerim preminulim glasbenikom bi šel na večerjo in zakaj.

Uredništvo