Uredništvo | 2. 4. 2024, 14:38

Oglasila se je mama izginule dveletne deklice iz Srbije: poglejte, kaj sporoča tistim, ki s prstom krivde kažejo nanjo

Nova RS

Po izginotju svoje dveletne hčerke se je zdaj oglasila tudi mama Ivana Ilić.

Policija pregleduje vsak centimeter mesta, kjer so dekle nazadnje videli, del preiskave pa je osredotočen tudi na video, ki ga je posnel srbski državljan na Dunaju in ki domnevno prikazuje izginilo deklico. Zdaj se je oglasila tudi Ivana Ilić, mati pogrešane deklice, ki je prvič po tem, ko je Danka izginila, za Nova.rs razkrila, ali si je ogledala video z Dunaja in koliko jo prizadanejo medijske špekulacije. Povedala je, da z možem stojita skupaj in da se vsak dan borita, da bi otrok čim prej prišel domov, vendar pa jo medijsko pisanje in tiho obsojanje boli.

Ivana Ilić.

Ivana Ilić.

Facebook

"Držimo se, kolikor se lahko, pomembno je predvsem, da čim prej najdemo Danko. Čakava, da se vse to konča, upamo na najboljše. Nato pa se bova z možem javno oglasila in se odzvala na vse žalitve, klice, neumnosti. Prizadeta sem zaradi vseh teh špekulacij, ki krivijo mene in mojega moža," je povedala potrta Ivana Ilić.

Na vprašanje, ali je videla video z Dunaja, na katerem bi lahko bila njena hčerka, je Ivana odgovorila, da je: "Gledal sem video, vendar zaradi poteka preiskave ne morem komentirati. Policija dobro opravlja svoje delo, ljudje ne spijo, iščejo jo neprekinjeno. Upam, da bom lahko otroka čim prej objela. Nočem niti razmišljati o drugi možnosti, kot da je Danka v redu," je zaključila Ivana.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel