K. Ž. | 31. 3. 2024, 12:54

Ob pol treh zjutraj prispela udarna novica o pogrešani deklici: Danko naj bi videli! (VIDEO)

Pronadjime.mup.gov.rs

Nove informacije glede pogrešane deklice vzbujajo upanje.

Pogrešano dveletno Danko Ilić naj bi po najnovejših informacijah portala Telegraf.rs videli na Dunaju. Tam naj bi bila v spremstvu dveh Romunk. Sinoči je srbska policija že stopila v stik z avstrijskimi kolegi in Europolu poslala vse podatke ter posnetek.

@vecernjenovosti Ekskluzivno: Ovo je snimak iz Beča, da li je na njemu mala Danka Ilić #danka #dankailic #bec #amberalert ♬ original sound - Večernje novosti

Prav tako se oblasti trudijo, da deklico najdejo in jo posledično identificirajo. Tudi predsednik Srbije Aleksandar Vučić je spregovoril o novi sledi. "Rad bi se zahvalil policiji, ki dela 24 ur na dan. Ko se je ob pol štirih pojavila nova sleda, so obvestili tudi mene. Do pol šestih so že vsi bili na svojem mestu. Njihova predanost je častivredna. Upam, da jim bo uspelo rešiti tudi ta primer," je dejal.

Pixsell

Spomnimo

Dveletnica je izginila 26. marca, za njo pa se je izgubila vsakršna sled. Policija vsakodnevno zaslišuje starša ter ves čas prečesava okolico. Pregledali so tudi kanal ter jezero in reko v bližini Banjskega polja, od koder je deklica izginila. Največ sumničavosti pa je vzbudila dekličina mama, saj njene izjave vsebujejo veliko nejasnosti. Prav tako je mama izbrisala številne klice in sporočila s svojega mobilnega telefona.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol