29. 4. 2022, 00:58

Huda prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi slovenski potniki!

Twitter/Prijedor24h

Trčila sta kombi in cisterna, ki je po trku pristala v jezeru, po zadnjih informacijah naj bi ena oseba izgubila življenje. Gre za Slovenca?

V BiH sta v okolici Mostarja trčila kombi in cisterna, polna nafte. Cisterna je po trku pristala v jezeru, voznik je umrl. V kombiju s slovenskimi registrskimi oznakami naj bi bilo tudi sedem slovenskih državljanov, ki so po prvih informacijah lažje poškodovani, poročajo na 24ur.com.

Kot pojasnjujejo, se je nesreča zgodila v četrtek popoldne v okolici Drežnice. Vseh sedem slovenskih potnikov naj bi bilo lažje poškodovanih, poroča klix.ba. Po pričevanju očividcev naj bi kombi iz neznanega razloga zapeljal na drugo stran vozišča. Vse potnike iz kombija naj bi že odpustili iz bolnišnice, poroča Oslobodenje.

Cisterna se je po trku prevrnila v jezero. Pristojnim službam je že uspelo na kopno potegniti truplo voznika cisterene. Na terenu še vedno potekajo aktivnosti.

Bosanski mediji pišejo, da so voznikovo truplo našli v jezeru. Iz cisterne se je ob trku v jezero razlila ogromna količina goriva, zato že poročajo o ekološki katastrofi. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol