N. V. | 27. 9. 2022, 16:38

Kanibal priznal krivdo, pojedel je študenta

Pinterest/Facebook/Friends and Community Shiawassee County News and Views/fotomontaža

Na božični večer 2019 se je mladenič odpravil na zmenek. Vendar se Bacon od tistega usodnega dne ni več vrnil domov ...

Mark David Latunski je na zaslišanju 22. septembra 2022 priznal umor 25-letnega študenta Kevina Bacona. Bacona so v Ameriki našli mrtvega 28. decembra 2019, Latunski pa je zdaj priznal, da je mladeniča ubil in pojedel dele njegovega telesa.

Na usoden božični večer ...

Latunski je študenta spoznal prek aplikacije za zmenke Grindr. Dobila sta se na božični večer leta 2019. Njegov oče Karl Bacon je kasneje v dnevu poklical policijo, potem ko se njegov sin ni pojavil na družinskem srečanju.

Policija je našla sporočila, ki sta si jih izmenjala umorjeni in Latunski, zato so pri njem opravili hišno preiskavo. Študenta so našli mrtvega v morilčevi hiši.

Odrezal mu je moda in jih pojedel

Latunski je na sodišču povedal, da je Bacona zabodel v zatilje in mu prerezal grlo, preden je njegovo truplo obesil na vrv.

Priznal je, da je Baconu odrezal moda in jih pojedel, poroča MLive.

Družina preminulega je iz sebe

Družina umorjenega je po zaslušanju povedala, da so iz sebe. "Grozno je slišati take podrobnosti. Kevinovo življenje je bilo vzeto mnogo prezgodaj," pravijo.

Je kanibal tudi serijski morilec?

Policija preiskuje, ali je Latunski serijski morilec. Primeri pogrešanih oseb obstajajo po vsej državi. "Preiskujemo ali bi lahko katerega od njih povezali z našim osumljencem," so povedali. Sodba proti Latunski naj bi bila znana 18. oktobra.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.