R.S. | 2. 12. 2023, 07:33

Po rojstvu Dončićeve hčerke se je oglasila Mirjam Poterbin

Instagram/Luka Dončić/fotomontaža

49-letnica je prvič postala babica. 

Slovenski zvezdnik Luka Dončić je presenetil z novico, da sta s partnerico Anamario Goltes postala starša. Njuna hčerka Gabriela se je rodila na zadnji dan novembra, novopečena starša pa sta presrečna. 24-letni košarkar je veselo novico o rojstvu prvorojenke delil na družbenih omrežjih, kjer je objavil njeno prvo fotografijo in zapisal, da ji je ime Gabriela. Čestitali so mu mnogi zvezdniki, med njimi tudi LeBron James, Trae Young, Taylor Lautner in Patrick Mahomes.

Presrečna babica 

Rojstvo prve vnukinje se je razveselila Dončićeva mama, Mirjam Poterbin. Pod Dončićevo fotografijo Gabriele je prilepila tri srčke, pozneje pa je njeno fotografijo delila tudi na na svojih družbenih omrežjih. "Tako ponosna. Gabriela," je zapisala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Zgladila spore

Dončić in njegova mama sta bila pred časom v sporu zaradi blagovne znamke Luka Doncic 7. 49-letnica je že pred leti ustvarila in registrirala omenjeno blagovno znamko, bila je tudi njena upraviteljica. Slovenski košarkar pa je želel pozneje prevzeti nadzor nad blagovno znamko, toda njegova mama se s tem ni strinjala. 

Dončić je zato sprožil sodni spor, s katerim je zahteval izbris blagovne znamke Luka Doncic 7. Najprej se je zdelo, da bo o zadevi odločalo sodišče, vendar sta se na koncu mama in sin pogodila. "Glede na poročilo pritožbenega sodišča za blagovne znamke je zvezdnik ekipe Dallas Mavericks Luka Dončić končal pravno bitko s svojo mamo zaradi pravic do blagovne znamke, ki uporablja njegovo ime," so zapisali na ameriškem pravnem spletnem portalu Law 360. Podrobnosti dogovora med mamo in sinom sicer niso znane.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol