Uredništvo | 7. 10. 2023, 20:34

Mali Lev spet v elementu: sin Primoža Rogliča navdušil očetove navijače (VIDEO)

Profimedia/Twitter/fotomontaža

Rogla je danes še zadnjič kolesaril v dresu Jumbo-Visme, zelo posebno je bilo tudi dogajanje po dirki.

Kot je znano, je slovenski kolesarski šampion Primož Roglič že podpisal dvoletno pogodbo z ekipo Bora-Hansgrohe. Novico je potrdil tudi šef nemške ekipe Ralph Denk: "Lahko potrdimo informacijo, da bo Primož Roglič nov član Bore. Ponosen sem, da je Primož izbral nas, to je nov zagon za celotno ekipo," je povedal. 

Sobotna 117. kolesarska dirka po Lombardiji, na kateri je zmago odnesel Tadej Pogačar, Roglič pa je bil tretji, je bila tako za Kisovčana še zadnja dirka v dresu njegovega dolgoletnega moštva. Po zaključku mu je na odru družbo delal tudi njegov prvorojenec Lev, ki ga je svetovno kolesarsko občinstvo že spoznalo kot zelo navihanega in zabavnega dečka.

Mali Lev je tudi tokrat našel svoj način izražanja veselja nad očetovo visoko uvrstitvijo ter na odru naredil pravi šov. Rogličeve navijače je zelo navdušil s svojim simpatičnim otroškim pačenjem in poskakovanjem.

Pred sobotno dirko so športni novinarji na prizorišču opazili tudi Rogličevo ženo Loro in njunega drugega sina Aleksa, ki se je družinici pridružil v začetku januarja.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol