2. 6. 2022, 19:05

Delovna akcija: Ana Praznik se je odzvala na komentarje

POP TV/fotomontaža

Po objavi nepremičninskega oglasa za hišo, ki naj bi bila prenovljena v oddaji Delovna akcija, je svoje mnenje povedala tudi voditeljica oddaje. Kaj je sporočila?

Kot smo že pisali, se je tako na nepremičninski spletni strani kot tudi na Facebooku pojavila objava s fotografijami hiše v Košakih v Mariboru. Hiša, ki naj bi se prek oglasa prodajala za 79 tisoč evrov, je bila zelo podobna letos marca prenovljeni hiši nekdanjih kandidatk v televizijski oddaji.

Oglas je tudi navajal, da je bila nepremičnina adaptirana leta 2022. A je bil kasneje umaknjen.

Medtem ko so se mnogi spraševali, kako je to sploh mogoče, so se drugi jezili zaradi "nesramnosti" in "preračunljivosti" udeleženk oddaje. Številni komentatorji so se čudili, kako so lahko Pop TV in voditeljica oddaje Ana Praznik za prenovo sploh izbrali nekoga takega.

POP TV

Kaj je povedala voditeljica Ana Praznik?

V komentarju za Slovenske novice je dejala, da zadeve ne želi preveč komentirati. "Vsak se odloča zase. In posledično nosi tudi posledice. Tako pač je v življenju," se je glasil njen odgovor.

In kaj na vse skupaj meni Pop TV?

"Družine in posameznike, ki jim dom prenovimo, skrbno izberemo na podlagi več uradnih dokazil. Tudi omenjeno stanovanje smo prenovili v upanju, da bomo stanovalkama polepšali življenje v njem," so pojasnili.

Ob tem so dodali, da so v petih sezonah Delovne akcije prenovili že 35 domov in s tem pomagali tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.