Uredništvo | 6. 12. 2023, 19:45

Družina obtožuje harmonikarja, da je v otroka zalučal kovance, zdaj pa se je oglasil tudi on (v ozadju naj bi tičala širša zgodba)

Profimedia

Zgodba, v kateri naj bi harmonikar v otroka zalučal kovance, očitno dobiva epilog. Oglasila sta se tako mama otroka, kot tudi vpleteni glasbenik.

Nedavno smo poročali o pretresljivi izkušnji družine z znanim ljubljanskim uličnim glasbenikom. Kot je zapisano v objavi na družbenem omrežju Facebook, naj bi harmonikar pri Tromostovju v otroka vrgel kovance, ki mu jih je otrok podaril. Svoje neprimerno dejanje pa naj bi pospremil tudi z več žaljivkami, namenjenimi otrokovi družini.

Kot je zapisala Mateja Mazgan Senegačnik je moški družino ozmerjal s "čefurji", to pa je naredil s tolikšno jakostjo, da so ga slišali tudi mimoidoči. Ni minilo dolgo časa, preden se je pod njeno objavo usul plaz komentarjev, ki so izrazili svoje neodobravanje nad početjem harmonikarja.

"Ne zasluži si niti centa"

Razočarana mama otroka je zdaj za N1 delila, da kaj takšnega še nikoli ni doživela, čeprav z družino pogosto potuje. Dodala je še, da je dogodek izjemno prizadel njenega sina: "Ves večer ni pozabil dogodka, vedno znova me je spraševal, kaj je naredil narobe in zakaj je gospod to naredil. Res mi je bilo težko, zaradi njega sem se odločila, da nekaj napišem in delim s sledilci. Gospod si ne zasluži niti centa."

Ne spreglejte:

Zgodba naj bi bila širša

Na obtožbe, ki se zgrinjajo nad njim, je odgovoril tudi harmonikar Marko Hočevar, ki je dejanje striktno zanikal. "To ne drži. V otroka nikoli ne bi zalučal kovancev, saj sem navsezadnje tudi sam oče," je zatrdil novinarjem. Za zaključek je še dodal, da je zgodba mnogo širša, kot pa daje prvi vtis, a je z javnostjo za zdaj še ne želi deliti. Tako več kot očitno ne bomo izvedeli, kaj točno tiči v ozadju neljubega incidenta.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol