J. B. | 5. 3. 2023, 07:00

Kaj pa počitek, gospod nekdanji predsednik? Borut Pahor po operaciji že trenira (ne boste verjeli, na kaj se pripravlja)

Profimedia

Komaj je prišel izpod noža, že "švica" na polno ...

Kljub temu, da ni več predsednik države, Borut Pahor še vedno opozarja nase. Nedolgo tega je zbral ogromno vsoto denarja v dobrodelne namen, potem ko je prodal svojo legendarno katrco, nato je razkril precej manj prijetno ves, da je moral zaradi težav s prostato na operacijo.

Toda kljub temu, da je komaj pred dnevi zapustil bolnišnico, Borut Pahor že "miga na polno". Ne brez razloga. Nekdanji prvi mož države se je namreč odločil, da se bo na začetku aprila udeležil maratona v Berlinu.

"Nemški predsednik in prijatelj Frank-Walter Steinmeier mi je ob poslovilnem obisku v Nemčiji podaril startno številko za letošnji berlinski polmaraton, ki bo letos 2. aprila. Imam manj kot mesec, da se vrnem v tekaško formo. Za pravi trening po operaciji je še prezgodaj, danes sem se malo pretegnil in razmigal. V bistvu je s telesnega vidika to brezveze, prej tvegano, s psihološkega pa super. 2. aprila v Berlinu prehitim veter," je na Instagramu zapisal Borut Pahor, ki je navdil med vadbo iskal tudi v Planici.

Na televizijskem sprejemniku je spremljal športne boje s svetovnega nordijskega prvenstva, ki se zaključjuje v dolini pod Poncami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Nekaj ur kasneje je tudi Borut Pahor zagotovo prekipeval od sreče, veselja in zadovoljstva. Slovenija je na ekipni tekmi osvojila naslov svetovnega prvaka!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.