P.M. | 10. 11. 2022, 17:18

Pogledali smo, kaj Nataši Pirc Musar in Anžetu Logarju obetajo planeti

Profimedia/Žiga Živulović jr./Borut Živulović/Bobo/fotomontaža

Oba imata Sonce v znamenju bika, kar pa ne pomeni, da delujeta enako. In kako so postavljene njune druge planetarne pozicije?

Biki so vztrajni posamezniki, tako moški kot tudi ženske, trdno stojijo z nogami na tleh in običajno trmasto vztrajajo, še posebej če so prepričani da imajo prav. Omahljivost in neiskrenost jim je tuja.

Kje sta njuni točki sreče?

Točka sreče se v natalni oziroma rojstni analizi Nataše Pirc Musar nahaja v kozorogu, kar nakazuje na močno željo po ambicioznem delovanju ter odlični motivaciji za dosego ciljev.

Anže Logar ima točko sreče v natalni karti v znamenju vodnarja, kar nakazuje na napreden um, ki ves čas išče nove inovativne rešitve. 

Borut Živulović/Bobo

Natašin ascedent je v devici, Anžetov v raku

Ascedent pomaga razumeti, kakšen vtis dajeta drugim ljudem. Prav tako preko ascendenta  prepoznamo prave lastnosti.

Nataša potrebuje v življenju finančno varnost, stabilne, natančno začrtane in trdne temelje, deluje precizno, analitično in predvsem zelo vztrajno. Anže z ascendentom v raku, kjer se združita zemlja in voda ustvarja plodna tla, v katerih imajo semena odlično priložnost za rast.

Položaj lune vpliva na njun čustven odziv

Za Natašo, ki ima luno v tehtnici, so pomembna načela. Spremlja jo močan čut za pravičnost, zato se lahko močno vznemiri zaradi vsake situacije, ki se ji zdi nepravična. Drugim zna na odličen način pokazati, kako najti srednjo pot.

Žiga Živulović jr./Bobo

Anže, ki ima luno v strelcu, je pri vsem kar počne zelo navdušen in rad deluje spontano. Iskanje načinov za izzivanje in premikanje meja je njegova poslastica.

Žiga Živulovič jr./Bobo

Merkur je njuna govorna beseda

Nataša in Anže imata oba Merkur v znamenju dvojčkov, kar pomeni, da sta obdarjena z odlično komunikacijo ter iznajdljivim umom.

Zaradi Merkurja v dvojčku oba delujeta hitro in sta obdarjena s sproščeno energijo. 

Obvladata veliko dejstev in številk, saj ju spremlja širok pogled. Ker ju spremlja vsestranski um, znata razumeti in se pogovoriti.

Mars vpliva na njuno akcijo in dejanja

 Nataša ima Mars v znamenju dvojčkov, zato hrepeni po raznolikosti. Všeč so ji hitre spremembe in opravljanje več stvari hkrati. Motivirajo jo ideje, prilagodljiva je pri procesu, kako priti od točke A do točke B, in odprta za spremembo poti, ko pridejo nove informacije.

Žiga Živulovič/Bobo

Anže ima Mars v znamenju raka, zato ego ni tako zelo močan. Nagnjen je k pogostim spremembam, zelo skrben za dom in domače in prizadeven.

Kot ljubitelj neodvisnosti, zna vplivati na duševno stanje drugih ljudi. Redko se razjezi in svoje solze spretno skriva, odlično se kontrolira.

Saturn se dotika karme, dostojanstva in etike

Nataša ima Saturn v ovnu, zato nima nikoli težav s samodisciplino in samozavestnimi odločitvami. Spremlja jo močna energija, s katero zna premagati vse težave, brez da bi se zlomila.

Bobo

Anže ima Saturn v znamenju raka, zato so lahko prisotne čustvene frustracije, ne spontano izražanje, pogosti občutki krivde in nesprejetosti. Ključ do sreče je razvijanje zdravih odnosov v ljubezenskem in družinskem življenju ter postavljanje trdnih temeljev znotraj doma. Veliko mu pomeni stik s samim sabo, ki ga zna skozi življenje negovati. 

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel