Uredništvo | 10. 1. 2024, 09:22

To morate videti: klet groze, ki se prodaja kot garsonjera za neverjetnih ...

Nepremičnine.net

"Moja plesniva klet je lahko garsonjera," so ob objavi oglasa zapisali na Instagram profilu Domozlom.

Nova "odlična investicijska priložnost" na področju nepremičnin, ki je vse prej kot to, se te dni začuda ni pojavila v Ljubljani, kjer je tovrstnih "priložnosti" največ, pač pa v Kopru, kjer je po podatkih Regional Obala iz leta 2021 72 odstotkov od vseh stanovanjskih enot dosegalo ceno 2000 evrov na kvadratni meter ali več, polovica pa je bila celo dražja od 3000 evrov na kvadratni meter, kar je že primerljivo s cenami v Ljubljani.

Na največjem slovenskem portalu za prodajo in nakup nepremičnin je bil objavljen oglas za malo več kot 12 kvadratnih metrov veliko garsonjero v Kopru v stavbi iz leta 1968.

Preberite tudi:

Garsonjera naj bi bila sicer potrebna adaptacije, je pa po drugi strani s pripadajočim parkirnim mestom in v bližini plaže, trgovine, pošte ter centra mesta - približno 10 minut hoje. Pa cena? Pičlih 81.000 evrov.

Ta cena se glede na trenutno stanje na nepremičninskem trgu zdi precej nizka, a ob ogledu fotografij garsonjere je hitro jasno, zakaj. Ne gre namreč za garsonjero, temveč za klet v izrazito slabem stanju.

Nepremičnine.net

Na oglas so opozorili na Instagram profilu Domozlom, namenjenem prav deljenju najbolj spornih nepremičninskih oglasov.

"Moja plesniva klet je lahko garsonjera," so zapisali, njihovi sledilci pa so se v en glas strinjali, da gre za izjemno sporen oglas, eden od njih se je celo v šali pozanimal, ali skupaj z grozljivo kletjo dobiš tudi serijskega morilca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by domozlom (@domozlom)

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol