K. Ž. | 10. 1. 2024, 09:44

Po škandaloznem izgnanstvu se na zaslone RTV vrača legendarni voditelj

Igor Kupljenik/BOBO

Mnoge gledalce RTV Slovenija je razveselila novica, da naj bi se na TV-zaslone vrnil Marcel Stefančič.

Predsednik uprave RTV Slovenija Zvezdan Martić je v spletnem klepetu MMC posredno namignil, da se bo na zaslone vrnil priljubljeni voditelj oddaje Studio City Marcel Stefančič. Pogovorna oddaja, ki so jo velikokrat spremljale kritike, da se nagiba predvsem na levi politični pol, je bila ukinjena leta 2022, po tem, ko vodstvo RTV ni podaljšalo pogodbe Stefančiču. Takratna urednica oddaje je v odzivu na prekinitev pogodbe sporočila, da bo Stefančič oddajo največ tri mesece vodil brez plačila.

Žiga Živulović jr. /BOBO

Zdaj pa se več kot očitno Stefančič vrača. Kot je na vprašanje o njegovi možni vrnitvi odgovoril Martić, je Stefančič že v nizkem štartu. "Uradnega odgovora vam 'ne smem' povedati, saj uredništvo in naša služba za komuniciranje še nista pripravili sporočila za javnost. Sem pa ta vikend na neki prireditvi srečal Marcela in lahko povem, da je v formi, pripravljen 'v nizkem štartu' in da bo kmalu spet v elementu!" je zapisal v klepetu.

Za zdaj sicer ni jasno, ali se bo Stefančič vrnil skupaj z oddajo Studio City ali pa bo imel novo pogovorno oddajo. Eno pa je zagotovo, vsi se že neizmerno veselimo vrnitve voditelja, ki je brez dlake na jeziku.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol