8. 6. 2022, 13:00

Vikend vozniki, pozor: zaradi hrumenja motorjev popolna zapora cest na slovenski Obali

Portoroz.si

V Portorožu se bodo zbrali ljubitelji kultnih motorjev. Začenja se namreč evropsko srečanje lastnikov motorjev Harley Davidson. 

V četrtek se na Obali začenja evropsko srečanje lastnikov in ljubiteljev motorjev Harley Davidson. Pričakujemo lahko povečano število motornih koles iz smeri Avstrije in Madžarske. Vračanje motoristov pa v nedeljo prek celega dneva.

Možne bodo zgostitve skupin motornih koles tudi na cestnem omrežju prek vseh prometnih pasov, zasedena počivališča in bolj polne ceste po Sloveniji.

Zaradi velikega interesa pričakujejo v Portorožu približno 30.000 motociklistov in drugih obiskovalcev. Zaradi omenjenega dogodka bo na območju več zapor cest. 

Portoroška obala

Zapora bo na cesti Obala od križišča z ulico Med vrtovi do križišča s Koprsko cesto, in sicer od četrtka, 9. 6. 2022, od 6. ure zjutraj do nedelje, 12. 6. 2022, do polnoči. 

PU Koper

Cesta solinarjev v Luciji

Popolna zapora Ceste solinarjev od križišča z Lucijo, po celotnem ovinku ob parku Sonce, do križišča pri avtokampu oz. pri avtobusni postaji bo v soboto, 11. 6. 2022, od 7.30 do 10.30. 

PU Koper

Obvoz 

Policisti še pozivajo vse obiskovalce prireditve, da upoštevajo navodila policistov, organizatorja in rediteljev. Za zagotavljanje varnosti na prireditvenem prostoru bo policija izvajala med drugim tudi video nadzor.

PU Koper

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ