P.M. | 5. 6. 2023, 19:29

Urška Klakočar Zupančič si je omislila novo tetovažo, tokrat celo v rdeči barvi!

Žiga Živulovič jr./Bobo

Po novem "tatuju" sodeč, želi ohraniti spomin na dan, ko je prvič vstopila v državni zbor.

Lani je predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič za Metropolitan.si dejala, da ima že pet tetovaž ter tudi, da nikakor nismo še vseh videli. Je že načrtovala novo? Na vprašanje, ali načrtuje novo, je Klakočar Zupančičeva, ki si je prvo tetovažo naredila pri 40 letih, takrat odgovorila, da "nikoli ne reci nikoli."

Žiga Živulovič jr./Bobo

Videli smo tetovažo na rami, pa tisto na gležnju in eno na zatilju. V pogovoru, prav tako za naš portal, nam je zaupala, kakšen pomen imajo te zanjo in kdaj je dobila prvo.

Očitno pa je prišel čas za novo! Po pisanju Reporterja si je namreč Klakočar Zupančičeva na notranji strani gležnja omislila tetovažo rdečega salonarja.

Prav ste prebrali in videli, saj so ob tem objavili tudi fotografijo njene nove "pridobitve". Predsednica DZ-ja ima na fotografiji obute športne copate, ki smo jih v preteklosti že videli na njenih nogah.

Facebook/Urška Klakočar Zupančič

Da so ji rdeče petke zelo blizu in pri srcu, dokazuje tudi to, da ima te za fotografijo svojega profila na Facebooku. Poleg tega se še zelo dobro spomnimo, kakšen vihar so povzročili njeni rdeči čevlji s peto, v katerih je prvič kot predsednica državnega zbora prestopila prag parlamenta.

Obula jih je tudi na dan razglasitve novega predsednika oziroma predsednice Slovenije.

Obula jih je tudi na dan razglasitve novega predsednika oziroma predsednice Slovenije.

Žiga Živulovič jr./Bobo

'Rdeče petke', ki jih je imela obute ob prevzemu visokega položaja, so zaradi predvsem moških kritik med Slovenkami sprožile veliko podporno gibanje. 

Vam je njena nova tetovaža všeč?

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol