25. 5. 2022, 11:43

RAZKRIVAMO: tega detajla na obrazu nove predsednice DZ Urške Klakočar Zupančič gotovo še niste opazili!

Bobo

'Rdeče petke', ki jih je nosila ob prevzemu visokega položaja, so zaradi predvsem moških kritik med Slovenkami sprožile veliko podporno gibanje. Da ima tetovaže na ramenu in na hrbtu, je bilo tudi že razkrito. A nekaj je do tega trenutka vendarle ostalo nekoliko neopaženo ...

Videz nekdanje sodnice, danes pa predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, je v zadnjem času tema številnih debat. Poleg njenega sproščenega, a zelo elegantnega sloga oblačenja, je veliko govora tudi o tem, kaj vse rada počne v prostem času.

Med drugim vemo, da je napisala roman z naslovom Gretin greh, ki je, kot je zapisano v predstavitvi knjige na spletni strani "namenjena vsem močnim ženskam, ki jih je življenje lomilo, vendar so vedno znova našle voljo in moč – čarovnicam današnjega časa."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Založba Primus (@zalozba.primus)

Znana je tudi po svoji skrbi za živali, poleg rednih delitev objav živalskih zavetišč in prošenj za posvojitev zapuščenih kužkov in mačk imajo posebno mesto v njeni duši tudi konji. 

Ima njen piercing v nosu poseben pomen?

Kot že povedano, je bilo v zadnjem času veliko pozornosti usmerjene predvsem na izbiro njene obutve v državnem zboru (rdeče petke) in oblačil.

A opazili smo, da ima Urška v nosu čisto majčken uhan oziroma piercing v obliki 'diamantne' bunkice.

Gre za modno izbiro ali ima njen piercing tudi kak globlji pomen?

Bobo/fotomontaža

Poznavalci pravijo, da piercingi izvirajo iz Indije. Poleg tega, da gre za lepotni dodatek Indijk, naj bi piercing v nosu simboliziral bogastvo. Obenem naj bi nosni okras Indijkam zagotavljal manj bolečin pri porodu. 

O verodostojnosti takšne simbolike bi težko sodili. Morda ta vseeno obstaja, a to najbolje ve Klakočar Zupančičeva sama.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord