P.M. | 1. 4. 2023, 19:00

Tina Gaber spakirala kovčke in se odselila iz skupnega stanovanja, je bil kriv Golobov intervju?

Borut Živulovič/Bobo/fotomontaža

Osuplost javnosti, da sta premier in nekdanja misica par ter da živita pod skupno streho, se je ravno malo polegla, ko je spet udarilo. Kaj je šlo narobe?

Če je kdo prej mislil, da so proslave ob slovenskem kulturnem dnevu čisti dolgčas, je ob letošnji prav gotovo spremenil takšno prepričanje. Skupni prihod dolgonoge vplivnice Tine Gaber in premierja Roberta Goloba v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma je bil skoraj filmski trenutek, ob katerem so utihnili tako navzoči v hramu kulture kot gledalci pred televizijskimi zasloni.

Zasebno življenje na prepihu

To, da sta z Gabrovo par, je po tem večeru postalo tudi uradno. A ostala so številna vprašanja, saj smo državljani še vedno imeli v spominu predvolilni podatek, da je bil premier ob prevzemu funkcije poročen moški. Nedavno je stopil pred kamero televizijske oddaje in spregovoril o novi partnerici. Gledalci smo marsikaj izvedeli, pa je morda povedal za njen okus tudi kaj preveč?

Da bi utišal govorice o svoji srčni izbranki, je Golob stopil pred kamero in spregovoril o njunem odnosu.

Da bi utišal govorice o svoji srčni izbranki, je Golob stopil pred kamero in spregovoril o njunem odnosu.

Borut Živulovič/BOBO

Zdaj je namreč zaokrožila informacija, da naj bi Gabrova zapustila skupno stanovanje v Ljubljani, ki si ga je še do nedavnega delila z Golobom in njegovima dvema otrokoma. Razlog oziroma razlogi za to niso znani, zgodilo pa naj bi se po objavi odmevnega televizijskega intervjuja, ki je obelodanil podrobnosti njunega razmerja ter tudi delčke iz njenega zasebnega življenja.

Jo je razjezil pogovor o njeni preteklosti?

Med omenjenim intervjujem namreč nikakor ni šlo brez vprašanj voditeljice o tem, kaj počne premierjeva srčna izbranka in ali ima kot znana vplivnica morebiti tudi vpliv na njegove politične odločitve. Gabrova je bila v preteklosti tudi del predvolilnega štaba ene od političnih strank, zagovorništvo šibkejših družbenih skupin in živali je še vedno nekaj, čemur je popolnoma predana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Iz premierjevih ust je slovenska javnost tudi izvedela, da se je Gabrova poslovila od plačanih komercialnih objav na Instagramu, po novem pa da ureja družbena omrežja za nekatera podjetja. "Tina je pač človek druge generacije, ki živi bolj javno kot mi," je dejal. Kaj je bila kaplja čez rob, lahko samo ugibamo. Časovnica njenega odhoda iz skupnega stanovanja še najbolj govori v prid temu, da bi ta lahko bil povezan z morda preveč odkritim Golobovim pogovorom za medije. Veliko prahu pa je dvignila tudi objava nenavadnega intervjuja, ki ga je s predsednikom vlade naredila kar njegova partnerica.


Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord