A. B. | 28. 8. 2022, 12:54

FOTO: Smešno ali zaskrbljujoče? Z avtomobilom je na plaži parkiral, kot da je eden izmed kopalcev

Facebook/Murter/Uživo sa slavonskih prometnica/fotomontaža

Viralen prizor s poletnega oddiha na hrvaški obali je nekatere nasmejal, spet druge pa močno razjezil.  "Ni dovolj, da se z avtomobilom zapelješ do plaže. Ne, po njej se moraš tudi voziti," je zapisal obiskovalec plaže. 

Eden izmed obiskovalcev plaže na Murterju je na Facebooku delil prizor, ki mu preprosto ni mogel verjeti. Z grozo je objavil fotografijo belega fiata, katerega voznik se je želel čim bolj približati morju. 

Avtomobil je parkiran tako blizu morja, da bi ga v primeru naraščanja vodne gladine lahko voda tudi poplavila. "Ni dovolj, da se z avtomobilom zapelješ do plaže. Ne, po njej se moraš tudi voziti," je sporočal eden od komentarjev.

Zgroženo je delil fotografijo

Uporabnik, ki je fotografije voznika in načina njegovega parkiranja na plaži delil na Facebooku je ob njih zapisal: "Nisem se mogel upreti objavi. Da vsi vidijo, kako nesramni in arogantni so postali ljudje. Divje ceste ob plaži niso dovolj, da se do plaže pride bliže z avtom, če pa se lahko voziš tudi po plaži." 

Nekateri v smeh, spet drugi jezni

Komentatorji, ki so se zvrstili pod objavo so bili razdvojeni med tem, ali gre za komičen ali žalosten prizor. Ena izmed uporabnic je zapisala: "To je eden izmed teh, ki bi si želel v trgovino vstopiti z avtomobilom," njenemu humorju pa se je pridružil tudi uporabnik, ki je zapisal: "To je to, ko ob najemu apartmaja dobiš parkirni prostor tik ob morju."

A kljub mnogim komentatorjem, ki so se posmehovali njegovemu dejanju, so nekateri pisali: "Za takšne voznike preprosto ni zdravila," in se strinjali, da tovrstno ravnanje ne bi smelo biti dovoljeno. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol