R.S. | 28. 6. 2023, 13:55

Pa saj to ni res: neverjetno, kaj je od zdravnikov zahteval 13-letni morilec iz Srbije

Profimedia/Nova.rs/fotomontaža

V zdravstveni ustanovi je že dlje časa, medtem pa ni nikoli vprašal po starših ali sorodnikih. Očitno je, da ga bolj skrbi za njegovo dobrobit ...

13-letnik, ki je 3. maja v srbski osnovni šoli ubil devet mladoletnikov in varnostnika, se trenutno nahaja v zdravstveni ustanovi. Od zaposlenih je zdaj zahteval, da mu pripeljejo frizerja, saj ni zadovoljen s svojim videzom. 

Profimedia

Najstnik naj bi izključno komuniciral z zdravniki, z zunanjim svetom pa nima stika, poročajo srbski mediji. Kljub trudom njegovih staršev, da ga iz zdravstvene ustanove odpustijo in odpeljejo v tujino, jim to policija trenutno ne dovoli. Na meji s Severno Makedonijo so policisti prestregli njegovo mamo, ki je s hčerko poskušala zapustiti Srbijo. Blokirali so premoženje mame in očeta, ki je trenutno še vedno v priporu. 

13-letnik ima sporočilo za starše

"V nekem trenutku je deček rekel, da bi rad staršem poslal sporočilo, ko bo lahko: 'Želim jima povedati, naj denar, ki sta ga privarčevala za moje izobraževanje, vložita v indeksne sklade. Dokler sem zaprt, da ne gre denar v nič,'" je za Kurir razkril neimenovani vir.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol