N. V. | 8. 9. 2022, 15:39

Kdo je rojen pod srečno zvezdo in komu datum rojstva napoveduje zmago: Pirc Musar ali Logar?

Facebook/Nataša Pirc Musar/Profimedia/fotomontaža
Kdo je rojen pod srečno zvezdo in komu datum rojstva napoveduje zmago: Pirc Musar ali Logar? (foto: Facebook/Nataša Pirc Musar/Profimedia/fotomontaža)

Če poznamo natančne podatke o rojstvu človeka, lahko s pripravo njegove rojstne karte ugotovimo, kakšna usoda ga čaka. Znana astrologinja je preverila, kdo bo pokazal premoč na predsedniških volitvah.

Nataša Pirc Musar je bila rojena 9. maja 1968 ob 12:31 v Ljubljani. Anže Logar pa je bil rojen 15. maja 1976 ob 7:45 v Ljubljani. 

Na podlagi teh podatkov, lahko vidimo, kakšna je rojstna karta posameznika. Torej, kaj o predsedniškima kandidatoma pravijo karte? Kdo bo imel premoč na predsedniških volitvah? To je na Facebooku pojasnila astrologija Ema Kurent.

Kdo bi zmagal, če bi bile volitve pred nekaj tedni?

Če damo astrologijo še nekoliko na stran in po zadnjem štetju pogledamo, kdo bi zmagal, če bi bile volitve 14. avgusta, so rezultati takšni: Zmagala bi odvetnica Nataša Pirc Musar, v prvem krogu pa poslanec SDS in nekdanji zunanji minister Anže Logar.

Ali astrologija potrjuje javnomnenjske raziskave?

"Primerjava obeh kart daje premoč Pirc Musarjevi," je Kurentova napovedala zmago Pirc Musarjevi in s tem potrdila rezultate javnomnenjske raziskave.

Bobo

Komentirala je tudi, zakaj bo Pirc Musarjeva v prvem krogu imela nekaj težav: "V dneh (tednu) okoli 3.10. bo Saturn v kvadratu z njenim Soncem. To lahko pomeni kritike in napade na čast in položaj, lahko tudi zdravstvene težave (križ, hrbtenica)."

Rojstne karte, ki jih je objavila na Facebooku pa podrobneje razkrivajo tudi več o njuni osebnosti. Recimo, Logarjeva rojstna karta kaže, da je zelo močan strankarski človek (opazimo gnečo 11. hiše).

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.