N.Z. | 3. 10. 2022, 11:39

10 znamenj vesolja, da v vaše življenje prihaja DENAR: znaki materialnega blagostanja

profimedia

Bodite pozorni na naslednjih 10 znamenj, ki vam jih pošilja vesolje, ko v vaše življenje začenja pritekati denar.

1. Izgubljeno & najdeno

Če ste pred dnevi zaman iskali neko stvar po stanovanju, ko vam je bila ta potrebna, potem pa se ta naenkrat pojavi, je to znamenje skorajšnjih pozitivnih sprememb. Če je stvar, ki ste jo našli, povezana z denarjem (npr. denarnica, bančna kartica, star kovanec ali kos nakita), to pomeni, da se bodo vaši prihodki kmalu povečali.

2. Pogovori o finančnem blagostanju

Če v medijih stalno poslušate ali berete novice o profitu in presežkih, s prijatelji pa se pogovarjate o dobri finančni situaciji, to pomeni, da je denar blizu. Vesolje vas na ta način obvešča, da se bo kmalu na bolje spremenilo vaše finančno stanje.

3. Pogovori o pozitivnih spremembah

Najpogosteje so višji prihodki povezani z novim poslom, delovnim mestom ali napredovanjem. Če vašo pozornost pogosto vzbudijo oglasi za delovna mesta ali pa vam je bil zaupan pomemben projekt, je to jasen znak, da je reka blagostanja že pričela spreminjati svoj tok v vašo smer. Ne spreglejte simbolov. Npr. če vam nekdo nenadoma ponudi novo priložnost, je to morda že lahko znak za začetek finančno stabilnejšega življenja.

4. Magija leve dlani

Po ljudskem verovanju naj bi srbenje leve dlani pomenilo, da vesolje najavlja prihod denarja. Dlje ko vas srbi dlan, večji naj bi bil prihodek.

5. Srečni kovanci

V obdobju, ko vas pogosteje presenetijo najdbe kovancev po žepih, v torbi, doma ali na ulici, je čas, ko vam vesolje najavlja povečanje profita. Svetujemo, da najdene kovance (četudi nizkih nominalnih vrednosti) ne zavržete, temveč jih hranite v steklenem kozarcu. Po eni od vraž naj sicer ne bi pobirali s tal kovancev, ki so obrnjeni narobe, temveč zgolj tiste, na katerih se z vrha takoj vidi glava ali portret.

6. Metulji

Če v vaš dom po naključju zaide metulj, to po starih vražah pomeni, da prinaša obilje.

7. Zeleni prsti

Če imate v svojem domu rastlinje, ki je presenetljivo bogato obrodilo s popki, se verjame, da boste kmalu postali bogati. Ko se bodo popki razcveteli, je denar že čisto blizu.

8. Mačka

Če na ulici pogosto videvate mačke, katerih krzno premore tri barve, je to znak uspeha in finančnega blagostanja. Še večja sreča pa vas čaka, če takšno mačko najdete sedeti na vašem pragu.

9. Darežljivost

Stara ljudska modrost pravi, da je vedno potrebno pomagati ljudem, ki so v finančni stiski. "Kar dajete, se k vam vrne potrojeno," je zgolj eno od takšnih rekel. Ne bodite suženj denarja, ampak ga uporabite za prave stvari. Ob tem ne pozabite ostati humani, saj se to, kar oddajate v svet, slej ko prej vrne nazaj v vaš dom.

10. Ne tarnajte

Če neprestano zgolj jadikujete o svojih financah in ste neprestano v strahu zaradi negotove prihodnosti, v vesolje pošiljate nizke vibracije. Poskusite raje s pozitivnimi afirmacijami, ki priklicujejo obilje.