21. 6. 2022, 09:00

Zlepa ne odpustijo: to so horoskopska znamenja, ki se najdlje jezijo

profimedia

Za vedno si bodo zapomnili, da ste jih prizadeli.

Nihče izmed nas ni povsem imun na negativne misli, ki nas obidejo, ko nas nekdo razočara, in ne moremo si pomagati, da si tega za dolgo (morda za vedno) ne zapomnimo. Čeprav je relativno lahko vztrajati pri zameri do konca življenja, pa gre (tudi za naš lasten blagor) zbrati moč, da odpustimo in pozabimo.

Naslednji trije horoskopski znaki bodo s tem izzivom najtežje opravili.

Dvojček

Dvojčki so dobrosrčni, a hkrati znani po tem, da se dolgo jezijo. Zlepa ne bodo pozabili, da jim je nekdo storil nekaj slabega. Če imate v svoji bližini kakšnega dvojčka, potem dobro veste, kako zelo jih zna razjeziti to, da jih ima kdo za samoumevne.

Bik

Biki so znani po tem, da ljudem le težko oproščajo. Verjamejo, da bo oseba, ki jih je prizadela enkrat, zagotovo to storila še kdaj. In zato raje povsem prekinejo odnos z osebo, ki jim je storila krivico, pa naj se je to zgodilo namerno ali nenamerno.

Kozorog

Kozorogi ne odpuščajo zlahka. Če ste enkrat izdali njihovo zaupanje, si boste morali celo življenje prizadevati, da si to povrnete. Zapomnijo si vse, kar jim je kdo storil, morda vam bodo celo vrnili milo za drago. Po drugi strani pa: če ste prijazni do njih, boste v njih našli ene najboljših ljudi, kar ste jih imeli priložnost spoznati. Kozorogi verjamejo, da se dobro vrača z dobrim.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.