R.S. | 21. 10. 2022, 08:01

Že veste, kako boste glasovali na volitvah? Vaše horoskopsko znamenje razkriva ...

Bobo

Kdo prvi odda glasovnico, se največ prepira na dan volitev in glasuje za osebo, s katero se počuti najbolj čustveno povezano?

Horoskopska znamenja nam lahko povejo tudi nekaj o naši udeležbi na volitvah. 

Oven

Ovni so znani po tem, da so impulzivna ognjena znamenja. Toda ko gre za izbiro kandidata, si želijo določeno osebo za to delo. So zelo zagnani, vendar tudi resnično volijo za tistega, ki jih navdušuje. Ovni bodo verjetno prvi, ki bodo poslali svoje glasovnice ali pa bodo prvi na volilnem mestu.

Bik

Biki so v tem primeru pravo nasprotje ovnov. Večja je verjetnost, da bodo svojo glasovnico prejeli po pošti v zadnjem trenutku. Biki bi verjetno oddali svoj glas za nekoga, za katerega menijo, da bo dobro branil njihove osnovne potrebe.

Dvojček

Dvojčki so glasni glede svojih stališč. Tudi če si ne bodo premislili glede svojih mnenj, bodo opozarjali ljudi, da je čas za glasovanje. Toda vsa birokracija v zvezi s tem, kdaj, kje in kako glasovati, bi lahko predstavljala oviro, saj včasih dvojčki ne upoštevajo pravil. Tukaj lahko omenimo, da je Donald Trump dvojček. 

Profimedia

Rak

Raki imajo običajno načrt. Oni so tisti, ki med odmorom za kosilo fizično odidejo na volišča. 

Lev

Kot vedno so levi pripravljeni na svoj bližnji posnetek – tokrat z nalepkami "Glasoval sem". Ker so levi ponavadi tako prepričljivi, bi morali vsekakor uporabiti moč svojega glasu, da spodbudijo druge k glasovanju – zlasti tiste, ki so jim blizu.

Devica

Device prihajajo na volitve z analitičnega vidika. Ljudje, rojeni v tem horoskopskem znamenju, bodo glasovali za osebo, s katero se počutijo najbolj čustveno povezano.

Bobo

Tehtnica 

Glasovanje je stvar tehtnic, ker jim vlada tehtnica pravice. Tehtnice gredo na volitve s pošteno in uravnoteženo miselnostjo – v njihovih očeh je na izbiro samo ena možnost. Popolnoma so predani temu, kar jim je všeč. Ti bodo prvi, ki bodo prejeli svoje glasovnice in imeli svoje načrte glasovanja. Kot znamenje, ki mu vlada ravnotežje in vidijo obe strani, so tehtnice v edinstvenem položaju, da pomagajo svojim neodločenim prijateljem in družini.

Škorpijon

Škorpijoni so zelo navdušeni, še bolj kot ovni, za koga bodo glasovali in kako bodo glasovali. Najverjetneje se bodo sprli z ljudmi, ki ne delijo enakih političnih prepričanj kot oni.

Strelec

Tako kot škorpijoni so se tudi strelci na dan volitev pripravljeni prepirati - ne glede tega, za koga nekdo voli, ampak zaradi pomanjkanja glasovanja. Prišli bodo po vas, če ne boste uveljavili svoje pravice pred ali na dan volitev. Ves dan bodo objavljali na družbenih omrežjih, da bi ljudi skušali spodbuditi k glasovanju. Znak strelca je lahko zelo prepričljiv. 

Kozorog

Kozorogi so refleksivni, zato bodo izkoristili volilno sezono, da bi se poglobili v politiko in resnično poskušali videti stališče drugih. Volitve jemljejo zelo resno. Prepričani so, da so ljudje, ki volijo, odraz njih samih.

Vodnar

Vodnarji bodo nekoliko bolj fanatični kot strelci. Ves dan bodo objavljali in pošiljali informacije, morda celo protestirali. Na dan volitev je vodnar delavec – dobra možnost za to znamenje bi bila, da se letos prostovoljno prijavi na volitve, tako da se lahko resnično počutijo, kot da so vključeni v akcijo.

Riba

Ribe verjamejo, da lahko naredijo razliko. So sanjači in verjamejo v spremembe. Oni bodo tisti, ki bodo med volitvami še posebej napeti. Sprehod ali vadba med volilno sezono bosta ribam izjemno pomagala pomiriti živce.