Živa Avžner | 29. 12. 2023, 09:06

David Urankar: "Nikoli se nisem imel za preveč samozavestnega"

Tokratni gost podkasta Ob skodelici kave je bil David Urankar. "Ko si mi napisala, ali pridem na kavo, sploh nisem več bral naprej, da je to podkast. Sem samo videl, da dobim kavo in je bilo to to," se je na začetku pošalil Urankar.

Prisluhnite novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Davidom Urankarjem:

Davida Urankarja definira več stvari. "Ne, da sem hotel v življenju delati več stvari, ampak izzivi so mi zelo blizu. Vse je na nek način povezano," je v pogovoru dejal Urankar, ki deluje kot televizijski voditelj, ustvarjalec dveh podkastov, podjetnik, maneken in nekdanji športnik. Najbolj znan je kot voditelj oddaj Avtomobilnost in Dobro jutro na Televiziji Slovenija.

Glede na to, da njegovo delo spremljajo kamere in mikrofoni, pove, kako zelo samozavesten je. "Nikoli se nisem imel za preveč samozavestnega. Ko sem šel danes zjutraj od doma, sem Ajdo vprašal, ali sem se v redu oblekel in ali to paše skupaj. Ne vem, če gre pri tem delu za samozavest, to je bolj samozavedanje. Če veš, da v nečem nisi tako dober, se tistemu bolj posvetiš," je prepričan Urankar, ki se zaveda, da je oddaja Dobro jutro dobro gledana. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oddaja Dobro jutro (@oddaja_dobrojutro)

David Urankar je bil gost v Metropolitanovem podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner in v pogovoru z voditeljico sta se dotaknila veliko zanimivih vprašanj, o katerih ste se spraševali tudi vi.

Ni skrivnost, da Urankarja odvisnost od adrenalina spremlja že od majhnega. Kot kaže, sta to podedovala tudi njegova sinova Liam in Nels, ki ju ima z ženo Ajdo Rotar Urankar. "Toliko energije, kot pa onadva prineseta v hišo, to je neverjetno. Jaz ne vem, samo za primerjavo: Nels me že od junija sprašuje, kdaj gremo smučat, tako takšne stvari, pa je star štiri leta," je med drugim dejal in dodal, da so žal tudi redni obiskovalci urgence"Lahko bi imeli že kakšen časovni popust, ker tolikokrat pridemo," se je še pošalil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Rotar Urankar (@ajdaru)

Urankar je v podkastu Ob skodelici kave dejal, da si z izbranko Ajdo vedno stojita ob strani in se dopolnjujeta. Razkril pa je še: "Tisti, ki naju ne poznajo zelo, jim bo mogoče zanimivo, da sva si precej različna. Tako da jaz, vedno, ko se nekaj spomnim, Ajdo vprašam in zelo redko je: 'To je pa to! Ja, ja, se strinjam!' Okej, kdaj se tudi skregava, ampak sva imela kar burne debate okoli nekaterih tem. In to mi je všeč, ker vedno dobim tudi pogled z druge strani."

Pred kratkim sta na Instagramu razkrila, da sta skupaj že dolgih 18 let, Ajda pa je ob tej prelomnici igrivo zapisala: "Uradno sva prišla do točke, ko sem z Davidom več časa v življenju kot brez njega. Zdaj pa izračunajte!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Rotar Urankar (@ajdaru)

Vedno izveste kaj novega

Metropolitan s ponosom predstavlja že tretjo sezono priljubljenega podkasta Ob skodelici kave, kjer voditeljica Živa Avžner gosti znane obraze iz sveta zabave in odkriva njihove zgodbe.

Tudi sama namreč ne mara, da se ves čas berejo le iste zgodbe, zato si želi, da pred mikrofonom gostje odprejo svoje srce in razkrijejo še kakšno drugo plat, ki javnosti ni tako poznana. "Vedno se maksimalno potrudim, da na kup zberem vse informacije in se na pogovor dobro pripravim. Tako poskrbim, da gostom ne postavljamo vedno istih vprašanj, za katere sem prepričana, da jim je že nadležno desetič povedati isto, ampak jim dam priložnost, da z mano in vami delijo drugačna razmišljanja," doda Avžnerjeva.

Metropolitan

Več o Davidu Urankarju, njegovih kavnih trenutkih, delu, s katerim se trenutno ukvarja, samozavesti in samozavedanju, spodrsljajih med snemanjem, kritiki, družini in kako se je razpletna najstniška ljubezen z njegovo ženo Ajdo Rotar Urankar, prisluhnite v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner.

Prisluhnite prejšnjim epizodam podkasta Ob skodelici kave:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu