A. Kl. | 4. 1. 2022, 10:47

Agent Betty White zavrača govorice, da je tv-legenda umrla zaradi cepljenja

Profimedia

Jeff Witjas, dolgoletni prijatelj in agent legendarne igralke Betty White, je zanikal govorice o sumljivih okoliščinah smrti skoraj 100-letne igralke.

"Ljudje pravijo, da je umrla v povezavi s poživitvenim odmerkom tri dni prej, a to ni res. Umrla je po naravni poti, medtem ko je mirno spala na svojem domu," je Witjas povedal za NBC.

Dodal je še: "Njene smrti ne bi smeli zlorabljati v politične namene - to ni življenje, kakršnega je živela."

Preberite še: Tako je želela 100 let praznovati Betty White, preden je vmes posegla usoda

V elektronski pošti tiskovni agenciji Associated Press je Witjas zanikal tudi izmišljen citat, ki so ga pripisali igralki in pojasnil, da Betty sploh ni prejela poživitvenega odmerka na ta dan.

Uradnega vzroka smrti oblasti sicer še niso oznanile, je pa bila vse do zadnjega dobrega zdravja in se je odlično počutila, za kar je bila, kot je večkrat povedala sama, neizmerno hvaležna.

Preberite še: Umrla je Betty White, prva dama televizije – 5 dejstev, ki jih morate vedeti

V enem od zadnjih intervjujev pred smrtjo se je Betty White pošalila, da je njena skrivnost dolgoživosti v tem, da se "izogiba čemurkoli zelenemu", s čimer je imela v mislih zdravo prehrano, in dodala: "Mislim, da deluje."

Veliki hollywoodski zvezdnik Robert Redford (85), ki ga je White občudovala, je po njeni smrti povedal: "Betty je bila vse življenje posvečena svojemu delu in svoji ljubezni do živali. Vse nas je nasmejala, tudi mene. Tudi jaz sem bil zatreskan vanjo!"

Profimedia

Potem ko je v komediji Snubitev igral njenega vnuka, je Betty gojila tudi prijateljstvo s 54 let mlajšim Ryanom Reynoldsom.

Kanadski igralec se ji je poklonil z ganljivo objavo na Instagramu, v kateri je zapisal: "Svet je zdaj videti drugače."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.