R.S. | 2. 12. 2023, 12:29

Kako smo lahko to spregledali: je Anamaria Goltes s to objavo že pred meseci sporočila, da je noseča?! (Zgovorna fotografija)

Instagram/anamariagoltes/fotomontaža

Številni menijo, da je dala nekaj namigov ...

Novica o rojstvu prvorojenke Luke Dončića in Anamarie Goltes je presenetila svet. Slovenski zvezdnik je s sledilci delil, da sta s partnerico dobila hčerko Gabrielo, več podrobnosti pa ni razkril. Goltesova je devet mesecev skrbno skrivala, da je noseča. Kljub temu pa so številni že dlje časa sumili, da pod srcem nosi otroka. 

25-letnica je namreč konec maja objavila fotografijo z Velike Planine, na kateri nosi roza pulover, družbo pa ji delajo njeni trije psi. Je roza pulover nosila po naključju ali je že vedela, da pričakuje deklico? Na fotografiji je bila namreč noseča približno tri mesece. Oboževalci so opazili tudi, da je zraven fotografije zapisala le emotikon piščančka (🐥) ... Je potrebno sploh kaj dodati?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

"Ali pridobivaš kilograme ali si noseča," jo je pred meseci vprašal eden izmed uporabnikov družbenih omrežij. "Prepričana sem, da je noseča ali pa je morda že imela otroka. Na družbenih omrežjih sledi računom, ki so povezani z nosečniško vadbo in vsebino, ki je povezana z dojenčki," je zapisala druga uporabnica. Oboževalci so opazili tudi, da ima Goltesova na Instagramu novo profilno fotografijo. Je morda fotografija nastala na nosečniškem fotografiranju?

Leto, ki si ga bo zapomnila za vedno

Goltesova je imela izredno lepo leto. 7. julija jo je Luka Dončić na Bledu zaprosil za roko. Poskrbel je za popolno romantično dekoracijo, saj so zaljubljenca obkrožali številni cvetlični aranžmaji. 25-letnica je za to priložnost nosila kratko elegantno obleko z golimi rameni, njen dragi pa je belo srajco kombiniral s temno modrimi hlačami. Nekaj mesecev pozneje pa sta se zaročenca razveselila svoje prvorojenke Gabriele. 

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih