Sandra Bratuša | 14. 5. 2020, 13:52

Anthony Hopkins je postal zvezda TikToka

Profimedia

Legenda hollywoodskega filma, Anthony Hopkins, je postal zvezdnik aplikacije za mlade, TikTok. Zaplesal je na pesem raperja Draka …

Aplikacija Tik Tok je bolj namenjena mlajši publiki, a očitno je priljubljena tudi pri starejših. Da je tako, je dokazal igralec Anthony Hopkins, ki je pri 82 letih postal pravi hit na družbenem omrežju. Poleg TikToka je aktivno prisoten tudi na Twitterju in Instagramu.

S tem ko se je tudi sam prijavil v TikTok, je presenetil številne in takoj pridobil veliko pozitivnih odzivov. Očitno je k temu pripomogla tudi karantena v času koronavirusa in je »dolgčas« marsikoga spodbudil k novim vragolijam, med drugim tudi zvezdnike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A new day, a new drawing...

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

Hopkinsonov prvi objavljeni video je tisti, ko v svojem zasebnem ateljeju pleše na rapersko pesem. Takoj je imel več kot 160.000 ogledov, dejal pa je, da malce zamuja na zabavo, a da je bolje priti pozno kot nikoli. Hkrati je na TikTok povabil stanovske kolege, Sylvestra Stalloneja in Arnolda Schwarzeneggerja.

PREBERITE ŠE: Goldie Hawn in Kurt Russell tudi v karanteni ne moreta drug brez drugega ALI Kanadski pevec Bryan Adams v spletni objavi napadel Kitajsko

PRIPOROČAMO TUDI: Narodno gledališče v Londonu je igralcem ponudilo plačilo za predstave na spletu

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret