Bruce Springsteen zbral glasbene zvezdnike v boju proti koroni

25. 4. 2020, 11:22 | Scena | Piše: Sandra Bratuša

              Bruce Springsteen zbral glasbene zvezdnike v boju proti koroni (foto: Profimedia) Profimedia

Prva dama New Jerseya, Tammy Murphy, je dejala, kako je sedaj še posebej pomembno, da ljudje skrbimo eni za druge in da je glasba potrebna bolj kot kdajkoli prej. Tega se zaveda tudi Bruce Springsteen, ki je zbral glasbene kolege

Fundacija New Jersey Pandemic Relief Fund je organizirala veliko dobrodelno prireditev z naslovom Jersey 4 Jersey, na kateri so poleg Brucea Springsteena (na sliki s soprogo Patti Scialfa) od doma sodelovali tudi Saquon Barkley, Tony Benett, Jon Bon Jovi, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Halsey, Chelsea Handler, Charlie Puth, Kelly Ripa, Jon Stewart and SZA ter mnogi drugi.

S sodelovanjem od doma so zagotovo ogromno doprinesli v borbi proti medicinskim, družbenim in ekonomskih vplivom virusa COVID-19 na najbolj ranljive skupine prebivalcev New Jesreya.

Profimedia

Bruce je poudaril, da s koncertom od doma niso le zbirali denar v dobrodelne namene temveč so se tudi poklonili vsem, ki so v prvih bojnih vrstah v boju s korona virusom.

PREBERITE ŠE: Tretja filmska verzija o življenju Whitney Houston, tokrat po scenariju Anthonyja McCartna ALI Richard Gere se je pri 70 razveselil tretjega otroka

PRIPOROČAMO TUDI: 10 filmov, ki nas opominjajo na vse tiste stvari, ki so zares pomembne
 

Sandra Bratuša
Novinarka