Sandra Bratuša | 30. 7. 2020, 13:12

Ellen DeGeneres zaposleni prijavili kot delodajalko iz pekla

Profimedia

Že kar nekaj časa se pojavljajo govorice, da je zvezdnica Ellen DeGeneres (62), ki vodi priljubljeno pogovorno oddajo The Ellen DeGeneres Show, delodajalka iz pekla.

Šefi televizijske hiše WarnerMedia teh obtožb niso več mogli ignorirati in so se odločili, da bodo uvedli notranjo preiskavo oddaje. Nad Ellen se je pritožilo veliko nekdanjih kolegov in zaposlenih, ki so delali pri ustvarjanju šova. Če gre verjeti obtožbam, naj bi se do podrejenih obupno obnašala

Izvršni producenti hiše, v okviru katere nastaja oddaja Ed Glavin, Mary Connelly in Andy Lassner so vse skupaj vzeli zelo resno. »Žal nam je in resnično smo prizadeti, da je kdorkoli imel negativno izkušnjo v naši produkcijski družini. To nismo mi in nikoli ne želimo biti taki. Vso zadevo bomo resno preučili,« so  zapisali.

Kot šefica naj bi jih poniževala na vsakem koraku, odpovedi pa je delila kot po tekočem traku in to že zaradi povsem banalnih stvari. Nihče si ni upal več zamuditi niti minute, kaj šele, da bi vzel bolniško ali pa prost dan zaradi pogreba. Očitajo ji tudi rasistične izjave.

Vse navedeno se dogaja, ko se ugasnejo kamere. Ellen se namreč pod sojem reflektorjev obnaša povsem drugače. Vedno je topla, prijazna in dostopna. »V resnici pa je grozna oseba,« je zapisal eden od zaposlenih, ki pa seveda želi ostati anonimen, saj se boji posledic.

S svojo oddajo si je Ellen prislužila veliko bogastvo, ki ga ocenjujejo kar na 330 milijonov dolarjev. V privatnem življenju je že deset let poročena z igralko Portio de Rossi (47), ki pa je navdušena, da se je začelo govoriti o njuni ločitvi. »Končno se je zgodilo, da so se pojavile govorice o tem, da se ločujeva. To pomeni, da so naju sprejeli in naju obravnavajo kot vse druge pare,« je zadovoljna Portia.

PREBERITE ŠE: 9 nasvetov za fante, ki niso prepričani, ali je njihova izbranka zares prava ali ne ALI Zaradi rožnega vrta Melanio Trump primerjajo z Marijo Antoaneto

PRIPOROČAMO TUDI: Nika Kovač: "Pogosto spolno nadlegujejo prav tisti, ki naj bi jim zaupali!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.