A. B. | 22. 8. 2022, 09:11

FOTO: Sin Primoža Rogliča za fotografskim objektivom: NAVDUŠIL je s fotografijo svojih staršev

Instagram/Primož Roglič

3-letni sin slovenskega kolesarskega asa je, kot kaže, otrok mnogih talentov. Poglejte si prikupen trenutek, ki mu ga je uspelo ujeti v objektiv. 

Primož Roglič je pred dobrimi tremi leti s srčno izbranko Loro Roglič Klinc povil sina Leva. 20. junija letos je dopolnil 3 leta, a že kaže svoje mnoge talente. Tokrat je bil povabljen za fotografski objektiv in navdušil s fotografijo svojih staršev. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @primozroglicshop

Prikupna fotografija staršev Roglič

Bram Berkin, profesionalni fotograf aktivnega življenjskega sloga, je malemu Levu za nekaj trenutkov odstopil svoj fotoaparat in to delil tudi na Instagramu. Na fotografiji lahko vidimo, kako Berkin Rogličevega sina uči, kako pravilno ravnati s fotoaparatom, na njej pa je zapisano: "Usposabljanje naslednje generacije."

Lev je vidno navdušen, z rokami sega po objektivu in pozorno spremlja napotke profesionalnega fotografa.

Instagram/bramberkien

Posnel je čudovit trenutek 

V Instagramovi zgodbi je Berkin delil tudi fotografijo malega Leva, ki je ujel trenutek pogovora med staršema. Na njem sta starša z zaščitnima maskama na obrazu vidno zatopljena v resen pogovor. 

Z nekaj pomoči fotografa je sinu zakoncev Roglič uspelo posneti utrinek, ki med drugim izkazuje tudi ljubečo energijo med staršema. 

Instagram/bramberkien

Bo sledil očetovim stopinjam?

Triletnika pogosto ujamejo televizijske kamere, ki pokažejo, kako z mamo navija za očeta na pomembnih dirkah. Pred kratkim pa se je podal kar na kolo in pokazal, da je podedoval veliko očetovega talenta za kolesarjenje.

Instagram/Lora Roglič Klinc

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.