Uredništvo | 1. 3. 2024, 12:22

Denis Avdić presenetil Luko Basija, kot ga ni še nihče: "Ne me j**at"

Facebook/Radio 1/posnetek zaslona

V Denis Avdić Show na Radio 1 je v goste prišel ljubljenec ženskega občinstva, pevec Luka Basi in doživel presenečenje, ki ga nikakor ni pričakoval.

Luka Basi je na obisk najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji prišel, da bi v živo predstavil svojo pesem Skrito v raju, ki jo že vsi poznamo iz priljubljene istoimenske serije na POP TV, in je v rekordnem času postala najbolj priljubljena pesem. A še preden je imel možnost zapeti uspešnico, mu je radijski voditelj Denis Avdić postregel s presnečenjem.

Vprašal ga je, kakšne ima kaj načrte za poletje in glede koncertov. "Imam plan poroke št. 2. Lani so nama poroko odnesle jesenske poplave. Sicer pa imamo v planu moje ljube Križanke, konec septembra," je dejal Luka Basi.

"A karte že imaš," ga je vprašal Avdić in ko je rekel, da nima, ga je vprašal, če mu jih da kar on. "A je tole 'fake'? Ne? Joj kar roke se mi tresejo. Ker imam konec marca šele slikanje za Križanke. Koncert še ni bil potrjen, ker smo na pol rezervirali prostor," je vzhičeno dejal Basi.

Luka basi je v radijskem etru doživel veliko presenečenje.

Luka basi je v radijskem etru doživel veliko presenečenje.

Radio 1

"Križanke so potrjene, 28. 9. ob 20. uri. A ni dobro, ko glasbenik pride v studio in mu ti poveš kdaj ima koncert. (smeh) Karte so že v prodaji," je naznanil Avdić.

"Ne me j**** stari," je v smehu dejal presrečen Basi in za konec vse navdušil s svojim nastopom in pesmijo Skrito v raju.

Poglejte si Basijev odziv na presenečenje in nastop:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave