17. 7. 2022, 21:20

Petar Grašo je postal očka!

Instagram/Petar Grašo

Pred kratkim je hrvaški pevec priznal, da mu tolikšna medijska popularnost ni prav nič pri srcu. No zdaj pa je v javnost prišla vesela novica.

Pevec Petar Grašo se je marca letos poročil s svojo izbranko Hano, zdaj pa je njun dom postal bogatejši za enega člana. 

Pred tem so mediji poročali, da sta zakonca izbrala ime za deklico in da se bo imenovala Alba.

Grašo nikoli ni rad spravljal svojega zasebnega življenja v javnost, pred kratkim pa je priznal, da mu tolikšna medijska popularnost, ko se je izvedelo, da je v razmerju s Hano, ni prav nič pri srcu.

"S Hano živiva spodobno, zasebnih podrobnosti ne deliva z javnostjo, kar verjetno senzacij željne medije še toliko bolj privlači. Smešno nama je, kako sva dejansko postala medijska tarča, pa s tem nisva mignila s prstom.

Niti najmanj se ne obremenjujemo, zabavajo nas vsi tisti članki in naslovnice z bombastičnimi naslovi in ​​tanko vsebino. Najbolj nas je nasmejala novica, da sva postala hrvaška "Megan in Harry"," je povedal Grašo in izpostavil, da mu je bilo vedno pomembno, da ljudi ne obremenjuje z nepomembnimi malenkostmi. 

"Glasba je edina stvar, ki jih lahko zanima v zvezi z mano, in Hana je podobna oseba. Kljub temu smo v popolnoma nasprotnih situacijah. Mediji so tukaj, da pišejo, mi smo tukaj, da živimo in to je krog, ki se vrti," je pred tem za hrvaške medije dejal Petar Grašo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.