17. 7. 2022, 15:54

Poglejte, kdo je Janu Plestenjaku prekrižal pot in ga ni želel spustiti naprej

Instagram/anzelanguspetrovic
Poglejte, kdo je Janu Plestenjaku prekrižal pot in ga ni želel spustiti naprej (foto: Instagram/anzelanguspetrovic)

Pevec, ki že več let živi v tem majhnem obmorskem mestu, je naletel na trmastega soseda. Poglejte, kako sta se sporazumela.

Jan Plestenjak se je na svojem mopedu vozil po strunjanski cesti in naletel na trmastega oslička RIkija, ki mu je prekrižal pot.

Žival se je želela le umakniti v senco, zdi pa se kot da je namerno zaustavil našega estradnika, ki pa tako kot z ljudmi očitno zna tudi z živalmi.

Hitro ga je ogovoril in takoj sta se "razumela". Plestenjak je Rikiju pomagal, da se je umaknil in nato je na svojem mopedu nadaljeval pot. 

"Strunjanski "kralj terena" Riki. Če se odloci, da ne bom šel mimo-pač ne bom  Zelo prijazen oslicek J." je zapisal ob videu, ki ga je delil s sledilci na Facebooku.

Pripisal, da "Ne skrbite-lastnik za njega zelo lepo skrbi-ima tudi vodo in je zelo negovan…pase se med oljkami. Mu je pa lustno v sencki-kot vsem nam:) In izbral je senco na potki," je to, da je osel privezan upravičeval Plestenjak, ki poleg ljudi v tem obmorskem kraju pozna tudi domače živali. 

V Strunjanu stanuje redno in hiše ne uporablja zgolj kot vikend, saj že več let živi v Strunjanu in se šteje za Primorca, kar pa mu domačini le stežka priznavajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24ur.com (@24urcom)

Njegova hiša se nahaja nedaleč od zdraviliškega kompleksa Krka, postavljena je na vznožju strmega pobočja, od koder se razprostira lep razgled na strunjanski zaliv. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.