Sandra Bratuša | 11. 6. 2020, 08:35

Margot Robbie je tudi uradno najbolj zaposlena igralka Hollywooda

Profimedia

Avstralska igralka Margot Robbie je tudi uradno postala najbolj zaposlena igralka v Hollywoodu. V samo pet letih je posnela kar 19 filmov …

Za seboj je ta lepotica pustila igralske kolegice, kot so Nicole Kidman (52), Natalie Portman (38), Scarlett Johansson (35) in druge. Skupaj je v petih letih ustvarila kar 19 filmskih projektov, kar je res zavidanja vredna številka. Nekaj njenih zadnjih najbolj odmevnih filmov: Bilo je nekoč v Hollywoodu, Bombshell, Jaz, Tonyja, Marija Škotska.

Med Hollywoodske zvezde se je Margot (29) prebila z vlogo lepe Naomi v filmu Volk z Wall Streeta, v katerem je imel glavno vlogo Leonardo Di Caprio (45). Čeprav je že prej bila aktivna v svetu filma, in sicer v filmih I.C.U. in Vigilante. Obakrat je bil režiser Aaron Ash (43).

Glede na analizo PartyCasina je igralka prejela naziv najbolj zaposlene igralke, ker je v zadnjih petih letih poleg glavnih odigrala še dve stranski vlogi, pri enem filmu pa je bila podpisana tudi kot producentka. Zaigrala pa je še v enem kratkometražnem filmu. Še vedno pa zaostaja za moškimi kolegi, kot so Nicolas Cage (56), Samuel L. Jackson (71), Brad Pitt (55) in Will Farrell (52).

Nekdo je zapisal, da če bi bil legendarni režiser Alfred Hitchcock še živ, bi bila Margot Robbie zagotovo njegova muza. Lepotica pa se kljub talentu zaveda, da če želi obstati v Hollywoodu, mora svojo lepoto negovati. Zelo pazi na prehrano iz katere je povsem izločila predelano hrano kakor tudi je pozorna na vnos maščob in ohgljikovih hidratov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍉

A post shared by @ margotrobbie on

Lepa igralka pa tudi skrbi za fizično kondicijo, zato ni čudno, da telovadi kar petkrat tedensko in to kar po štiri ure. Še posebej dosledna je, ko se pripravlja na fizično bolj zahtevne vloge, kot na primer tisto o drsalki Tonye Harding. Poleg fitnesa ima rada tudi boks.

PREBERITE ŠE: Se spomnite Susan Boyle? Poglejte, kako izgleda danes! ALI Govorice o domnevni ločitvi Severine le iz trte zvite: Mož Igor je pokazal, koliko mu pomeni

PRIPOROČAMO TUDI: Kylie Jenner prirejala podatke: ni najmlajša milijarderka

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.