Sandra Bratuša | 1. 5. 2020, 16:45

Meghan Markle preko videoklica dala napotke mladi pripravnici

Profimedia
Meghan Markle preko videoklica dala napotke mladi pripravnici (foto: Profimedia)

Vojvodinja Meghan Markle je preko videoklica mlademu dekletu dajala nasvete za pripravništvo. Bila je nasmejana, povsem enostavno oblečena in skoraj nič naličena. Bodrila je dekle, ki se je pripravljalo na razgovor …

Meghan Markle (38)  se je javila iz svojega doma v Los Angelesu in preko videoklica dekletu, ki se je pripravljalo na razgovor za pripravništvo, dajala nasvete. Posnetek je Meghan objavila na družabnih omrežjih organizacij Smart Works, ki pomaga nezaposlenim ženskam v pripravah za delo.

Mlada ženska, ki jo je Meghan bodrila, je pred kratkim diplomirala iz psihologije. Ob posnetku pa je Meghan zapisala: "V veliko čast si štejem, da se lahko pogovarjam s toliko talentiranih žensk iz mreže Smart Works. S svojim prilagojenim programom v času pandemije, pomagajo ženskam s tem, da jim dvigajo samozavest, ki ga v teh časih še kako potrebujejo."

Vojvodinja Meghan je pred kratkim tožila britanski tabloid Mail on Sunday zaradi nekorektnega poročanja o njej in o soprogu vojvodi Harryju (35). Pravi, da ju skušajo prikazati v slabi luči. Meghan tudi trdi, da so mediji njenega očeta maltretirali in izkoriščali, pa čeprav sama z njim ni imela stikov že dve leti.

PREBERITE ŠE: Spletna izkušnja z zvezdniki, namenjena za pomoč prizadetim s koronavirusom ALI Vse, kar morate vedeti o Kim Yo Jong, mlajši sestri Kima Jonga Una

PRIPOROČAMO TUDI: Glorjana Veber: "Za osebni razvoj je bistveno izzivati sebe!"

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.