10. 6. 2022, 11:08

Brez besed! Poglejte, kako je Kaja Vidmar po porodu videti v kopalkah

Instagram/Kaja Vidmar
Brez besed! Poglejte, kako je Kaja Vidmar po porodu videti v kopalkah (foto: Instagram/Kaja Vidmar)

Medtem ko družinsko življenje slovenske vplivnice ostaja zavito v tančico skrivnosti, je njeno poletje razpeto med Madridom in slovensko obalo. Na družbenih omrežjih je tokrat navdušila z novo poletno fotografijo. 

26-letna Kaja Vidmar, slovenska manekenka in vplivnica, je z nosečnostjo, ki jo je skrivala skoraj do zadnjega trenutka, sprožila veliko govoric o tem, s kom pričakuje svojega prvega otroka.

Medtem ko drugi mediji poročajo, da je očka njene hčerke nogometaš Atletico Madrida Šime Vrsaljko, kot kaže, o tej temi ne želita javno govoriti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Pred kratkim je sicer javnosti zaupala, da sta deklico poimenovala Victoria. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Po porodu je videti ... 

Spomnimo, da je Kaja rodila v sredini aprila. Tokrat je na Instagramu delila fotografijo svoje čudovite poporodne postave. Ob njej sicer ni zapisala veliko, dodala je le simbol sončka in rože, a je dovolj zgovorna že sama fotografija. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kaja svoje dneve posveča najbližjim 

Pred kratkim je na Instagramu delila fotografijo, na kateri se ji je pridružilo šest prijateljic z otroki, med drugim tudi njena sestra Lara Vidmar. 

Glede na emotikone ob objavi lahko sklepamo, da so skupaj praznovale rojsti dan enega od otrok, pri čemer je Kaja obraz male Victorije zakrila z barvnimi srčki. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.