N. V. | 1. 7. 2022, 14:55

FOTO: Razvpitega hollywoodskega igralca opazili na Braču. S kom se bo sončil?

Profimedia/fotomontaža

Igralec, ki se je nedavno zagovarjal zaradi spolnih zlorab, se zdaj mudi pri naših južnih sosedih, točneje na Braču. Čeprav se izogiba medijski pozornosti, so ga fotografi ujeli v objektiv. Mi pa razkrivamo podrobnosti z njegovega dopusta.

Igralca Kevina Spaceyja so prvič, odkar se je pojavil na sodišču v Londonu, kjer se bo zagovarjal zaradi spolnih zlorab, v objektiv ujeli fotografi.

Slikali so ga namreč na obali naših sosedov, kjer ga je pričakal hrvaški režiser Jakov Sedlar.

Profimedia

Zatišje pred nevihto

Spomnimo, Spacey se brani pred obtožbami spolnega napada in odločno zanika kakršno koli kaznivo dejanje, svojo nedolžnost pa bo moral dokazati na britanskem sodišču. Do takrat pa bo nekaj dni preživel na Braču.

Profimedia

Hrvaška obala je sicer Spaceyju dobro poznana, saj je tam že večkrat bival - enkrat je bil na Hvaru, ogledal pa si je tudi Dubrovnik.

Kaj počne na Braču?

Režiser Sedlar je za RTL.hr razkril, da je 62-letni igralec tokrat prišel izključno počivat. "Kevin Spacey je prišel na nekajdnevni dopust, povabila sva ga s sinom Dominikom. Ne bo delal, prihaja počivat, nekaj dni bo preživel na Braču," je povedal Sedlar.

Profimedia

S kot se hrvaški režiser in hollywoodski igralec poznata?

Spomnimo, Sedlar in Spacey sta sodelovala pri filmu o prvem hrvaškem predsedniku, v katerem je pokojnega Franja Tuđmana upodobil (nekdanji) hollywoodski velikan.

Nekdanji zato, ker po obtožbah o spolnem nasilju, po pričevanju ameriških medijev, nihče več noče delati z njim v Združenih državah Amerike. Gre za zanimivo dejstvo, saj je še pred nekaj leti to bilo nepredstavljivo: imeti v ekipi igralca, kot je Spacey, je pomenilo skoraj zagotovljen uspeh projekta.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.