J. Z. | 18. 7. 2022, 17:26

Grašo med rojstvom hčerke ujet na drugem koncu države, čestital mu je tudi TA slovenski chef

Instagram/Petar Grašo

Prezgodnje rojstvo prvorojenke je presenetilo priljubljenega hrvaškega pevca, ki se je ravno vračal s koncerta v Makedoniji. Storil je vse, da je lahko čim prej prišel v porodnišnico. 

Priljubljeni hrvaški pevec Petar Grašo je z ženo Hano v nedeljo dobil prvorojenko Albo. Hana je popadke dobila, ko je bil Petar v Zagrebu. Ko je izvedel, da bo njegova žena kmalu rodila, pa se je usedel v avto in odhitel proti Splitu.

Dan pred tem je Grašo nastopal v Makedoniji, novica o začetku poroda pa ga je presenetila, ko je prišel na zagrebško letališče.

Takoj se je usedel v avto in odhitel iz Zagreba proti Splitu, a na poti je za več ur obtičal v zastojih. 

Ves čas je bil na telefonu z ženinimi sorodniki, ki ga prepričevali, naj ne vozi prehitro. Ko je prišel v Split, je uspel na hitro videti ženo in hčerko, nato pa nazdravil s svojima staršema in staršema svoje žene - Tončijem in Vjekoslavo Huljić

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official)

"Deklica ima 3100 gramov in 50 centimetrov. Rodila se je zdrava in vesela, tudi mama se počuti dobro," je za Jutarnji list dejala Graševa predstavnica za medije Martina Podgorski.

Na svet prišla pet dni pred rokom 

Hana je Albo rodila v splitski bolnišnici, pet dni pred predvidenim rokom, kar pa ni nenavadno, saj je, kot so izvedeli hrvaški mediji, na svet prišla s carskim rezom, in sicer okrog 18. ure. 

Hanin oče, priljubljeni glasbenik Tonči, je svoji prvi vnukinji že pred rojstvom posvetil pesem z naslovom Pazi name, njena babica pa je o njen napisala pesem. Grašo se od rojstva prvorojenke ne javlja na telefon, prav tako je nedosegljiv Tonči. 

Čestitke tudi iz Slovenije

Hana in Petar sta svojo ljubezen priznala pred približno letom dni, potem ko se je pred tem Petar po več kot 20 letih razšel s hrvaško pevko Danijelo Martinović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomaz Kavcic (@tomazkavcic)

Letos sta se poročila, Grašova priča pa je bil slovenski chef Tomaž Kaučič. Ta je pevcu ob rojstvu hčerke že čestital na Instagramu in v angleščini zapisal "nova zvezda je rojena".  

Petar in Hana sta se že pred rojstvom dogovorila, da bosta prvorojenko poimenovala Alba. Ime izvira iz latinske besede albus, kar pomeni zora

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.