J. Z. | 7. 7. 2022, 12:17

Kate Middleton in princ William sta si v javnosti privoščila nekaj, kar si le redko

Profimedia

Cambriška vojvodinja Kate Middleton in princ Willam, ki veljata za zadržan par, sta tokrat poskrbela za navdušenje fotografov, ko sta si privoščila nekaj več sproščenosti in romantike na dobrodelni tekmi pola.

Kate Middleton in princ William se zadnje dni pogosto skupaj pojavljata v javnosti, Britance pa navdušuje, da sta  iz dneva v dan videti bolj zaljubljena. 

V sredo sta se udeležila dobrodelne tekme v polu, na kateri je s svojo ekipo slavil prav William. Na dogodku, na katerem so za dobrodelne namene zbrali kar milijon funtov, kar je približno 1,17 milijona evrov, pa je kraljevi par pritegnil veliko pogledov. 

Profimedia

Redek prizor nežnosti sicer zadržanega para

Čeprav veljata za zadržan par, sta tokrat vse zbrane presenetila z nežnostjo, ki sta si jo izkazala. Fotografi so v objektive ujeli trenutek njunega poljuba, potem ko je Kate čestitala Williamu za zmago. 

Profimedia

Vedno elegantna Kate

Vojvodinja je tudi tokrat navdušila s svojo modno izbiro. Za dobrodelni dogodek, ki ga je obiskala na presenečenje drugih obiskovalcev, je izbrala peščeno belo obleko oblikovalke Emilie Wickstead in sončna očala znamke Finlay.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.