L. P. | 11. 12. 2023, 12:45

Lado Bizovičar spregovoril o neznancih, ki so se vselili v njegov dom

24ur.com/posnetek zaslona

Žirant šova Slovenija ima talent in komik Lado Bizovičar je naredil izjemo in spregovoril o svojih hčerah in nečakinjah. Razkril je tudi, zakaj tako dolgo sam ni imel otrok. 

Žirant šova Slovenija ima talent, voditelj in komik Lado Bizovičar je bil gost pogovorne oddaje na portalu 24ur.com POPkast.

Z otroki je obkrožen že od malega.

Z otroki je obkrožen že od malega.

24ur.com/posnetek zaslona

Na začetku sta z novinarko Katjo Dobrijević govorila o šovu Slovenija ima talent, v katerem Bizovičar sodeluje že več sezon. "Prvo sezono, ko sem prišel v Talente, sem imel občutek, da bom najbolj sarkastičen 'asshole' na svetu, torej še večji 'asshole' kot Simon Cowell," je dejal in dodal, da se je izkazalo, da ne bo tako. "Izkazalo se je, da sem en navaden gumijast medvedek."

Dejal je, da so mu vsi, ki nastopijo v šovu, všeč. Pojasnil je, da ni enostavno biti na odru, vate pa bolščijo štirje žiranti, ki odločajo, ali je nekdo dober ali ne. Dejal je, da je to res zastrašujoče.

Postal je mehkejši

Na trditev novinarke, da se ji zdi, da je zadnji dve leti postal še mehkejši žirant, je odgovoril: "Ja, kaj sem pa rekel: mehak gumijast bonbon. Kakšen pa je gumijast bonbon?" Nato pa je dodal: "Ja, ja, vselili so se neki neznanci v moje življenje in mi ga korenito spremenili. In, ja, najbrž tudi to vpliva." Dodal je, da so ga nastopi otrok vedno ganili. "Vedno sem bil pristranski do tamalih, teh majhnih ljudi."

Ne spreglejte:

Novinarka mu je dejala, da se ji zdi, da odkar je oče dveh hčera da je postal še bolj mil, a je zanikal. "Jaz mislim, da ne. Ne vem zdaj, a je to res ali ni … Najbrž sem malo bolj osebno vpleten v ta odnos do teh majhnih ljudi."

Ima veliko nečakov in nečakinj

V nadaljevanju je razložil, da ima nečake že od šestega leta starosti dalje. "Jaz imam nečakov, kolikor jih hočeš. Jaz jih lahko izvažam. Jaz imam nečakov milijon. Tudi zato najbrž toliko časa nisem imel otrok, ker sta moji sestri poskrbeli, da sem bil ves čas obkrožen z otroki in da sploh nisem imel neke potrebe, da bi imel svoje," je priznal.

Bizovičar ima veliko nečakov.

Bizovičar ima veliko nečakov.

24ur.com/posnetek zaslona

Talenti v Stožicah

Bizovičar je v POPkastu omenil tudi, da je letos dal nastopajočim v šovu Slovenija ima talent možnost, da z njim nastopijo v Stožicah 27. januarja namreč pripravlja spektakularno predstavo Slovenska muska v Stožicah!. "To je prva sezona, v kateri jaz sodelujem, da imam jaz osebno možnost narediti še kaj zanje," je pojasnil in dodal, da zaenkrat še nima števila, koliko talentov bo povabil, meni pa, da je to zanje enkratna priložnost, da se dokažejo na tako velikem odru, pred številnim občinstvom.

"Govorimo o dimenziji dogodka. Slovenska muska v Stožicah! Je, objektivno gledano največji 'entertaiment comedy' šov, ki se je pri nas zgodil. Prostora in časa je dovolj za mnoge talente," je pojasnil in dodal, da jih bo mogoče okrog deset ali pa morda samo dva.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih