L. P. | 10. 12. 2023, 10:25

Kmetija: Gospodarica Nada še nikoli tako razočarana, tega od tekmovalcev ni pričakovala

Voyo/posnetek zaslona

Na posestvo bo v jutranjih urah prišla gospodarica Nada, doživela pa bo veliko razočaranje. Takšnega nespoštovanja ni še nikoli doživela … 

Deževno jutro, v katerega se bodo prebudili tekmovalci, bo prineslo tudi nenapovedan obisk gospodarice Nade
Najprej jo bosta zagledala Tim in Alen, ki bosta takoj ugotovila, da njen prihod ne pomeni nič dobrega. 

Nada bo razočarana.

Nada bo razočarana.

Voyo/posnetek zaslona

"Nada je tukaj, mi pa nimamo … Nič se ni premaknilo od tistega momenta, ko je prišla ocenjevati nalogo," bo produkciji dejal Tim, Patricija, ki je glava družine, bo povsem presenečena, saj bo bila še v pižami. "Mislila sem, da so samo kamenčki tisti šok, ampak, ko pa pride Nada tako zgodaj, to pa je …," bo dejala Nuša.

Nada bo zelo razočarana

Nada se bo najprej sprehodila po posestvu in videla, da kmetje še niso začeli z opravljanjem tedenske naloge. Prav tako bo presenečena, ker bo ob njenem prihodu glava družine, Patricija, še v postelji. Ko bo Nada govorila z njo, bo Patricija dejala, da so bolj slabo. "Dež nas preganja in nič se še nismo lotili naloge," bo iskreno povedala.

Ko jo bo Nada vprašala, zakaj se še niso lotili dela, bo Patricija rekla: "Skupinsko smo se odločili, da po dežju ne želimo delali." A Nada ji bo pojasnila, da je prejšnji dan dež padal le dopoldan. A bo Patricija dejala, da popoldan so prišli pa obiski.

Ne spreglejte:

Franc jezen in užaljen

Nada bo tekmovalce vprašala, če so že molzli in ponovno bo naletela na odgovor, ki ji ne bo všeč. "Zdaj grem, ja," ji bo dejal Franc. Ker ne bo razumela, bo ponovno vprašala, Franc pa bo odgovoril: "Grem pomolsti zdaj, na hitro."
Nada bo ogorčeno vprašala, če ve, koliko je ura in kdaj je potrebno krave molsti.

Franc bo užaljen.

Franc bo užaljen.

Voyo/posnetek zaslona

Na vprašanje, če so živali že vse nahranili, bo Franc odgovoril: "To pa smo včeraj. Pa zdaj bo še treba."
Franc bo jezen, ker gospodarica Nada ne bo razumela, da jih zebe in da pada dež, kar otežuje njihovo delo. "Res vidi, da je dež. Ne vem, zakaj moramo vse v dežju delat, bomo vsi prehlajeni in bolni. Morali bi ležati, pa k sebi priti. Malo me je zmotilo, ker bi lahko počakali, da dež preneha," bo produkciji dejal Franc.