L. P. | 9. 12. 2023, 09:44

Sin Simone Weiss praznuje, s takšnim čustvenim zapisom se je oglasil njegov oče

Primož Predalič/Govori.se

Sin pokojne pevke Simone Weiss in glasbenika Gorana Šarca je dopolnil 31 let. tako čustvene besede mu je namenil njegov oče … 

Sin pokojne pevke, kraljice ljudskih src, Simone Weiss, Simon Šarac, je dopolnil 31 let. V ta namen je njegov oče, glasbenik in glasbeni menedžer Goran Šarac na družbenem omrežju delil ganljiv zapis.

"Drago moje dete, danes bo na tvoji torti zagorela 31 sveča. Čas gre tako hitro, da težko dojamem, da si iz malega fanta zrasel v pravega moža in očeta. Naj bo tvoje srce še vedno iskreno in dobro. Uživaj svojo življenjsko srečo z malim Erikom in Anito 31 in da še velikokrat slavimo tvoj rojstni dan. Srečno moj zlati Simon Šarac," je zapisal Šarac poleg fotografije, s katere se smehlja njegov sin.

Šarac in Weissova sta se spoznala na tekmovanju za Miss Slovenije

Pred časom je bil Šarac gost na radiu Veseljak, razkril je, kako sta se s Simono Weiss spoznala. Opisal je dogodek, ki se je zgodil leta 1984, ko se je Weissova udeležila tekmovanja Miss Slovenije in bila prva spremljevalka.

Ne spreglejte:

"Neka miza deklet na izboru za mis je bila zraven, ko je bilo kosilo in so rekli: Fantje, usedite se in zraven nje je bil prazen stol. In ko sem se usedel, tako sem ostal 32 let," je pojasnil Šarac.

Simona Weiss

Simona Weiss

Primož Predalič

Odgovoril je tudi na vprašanje, katera skladba, ki jo je ustvaril skupaj s Simono, je zanj najlepša in ima posebno mesto v njegovem srcu.

"Pesem Računam nate ima eno posebno energijo. Vedno, ko jo je pela, je občinstvo odreagiralo na pravi način," je priznal Šarac.

Goran Šarac in Simona Weiss sta bila poročena vse do njene prezgodnje smrti, leta 2015. V zakonu sta se jima rodila dva sinova, starejši Simon in mlajši Rene.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih