Ž.A. | 29. 4. 2024, 10:00

Priljubljeni Matej Zemljič končno razkril, ali je v zvezi: "To me vsi vprašajo. Trenutno sem ..."

Metropolitan

Je tudi njegovo ljubezensko življenje burno kot v seriji Skrito v raju?

"Ej, top. Super! Preživel sem," je bil prvi odziv mladega igralca Mateja Zemljiča, ki je prvič gostoval na podkastu, zato smo še toliko bolj veseli, da je izbral prav Metropolitanov podkast Ob skodelici kave z Živo Avžner. 

Matej Zemljič je že od majhnih nog vedel, da si želi postati igralec. Največ prepoznavnosti je požel prav zaradi serije Skrito v raju, ki je trenutno tudi ena najbolj gledanih. Pravi, da se mu po napornem snemanju urnik ni sprostil. "Prišli so novi projekti v gledališču in vmes sem posnel še en film. Nad uspehom serije sem bil zelo presenečen," je še dodal.

V novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner nam je zaupal tudi, ali je trenutno v zvezi ali ne. Njegovemu odgovoru lahko prisluhnete tukaj:

"Ljubezensko življenje vajinih likov bo verjetno kar burno. Me pa zanima, kako je kaj pri tebi zasebno?" ga je vprašala voditeljica. "Ja, trenutno sem samski. To me vsi sprašujejo. (nasmeh) Zdaj, koliko že? Kakšno leto in pol. Vmes so seveda neke avanture, bi temu rekel, ker trajajo nekaj mesecev, pa se nič resnega iz tega ne razvije. Ampak mi v bistvu zelo ustreza, tudi zaradi tega, ker toliko delam, da mi čisto paše, da sem svoboden, tudi v tem smislu," ji je odgovoril Zemljič. "Šele, ko si lahko sam s sabo, lahko v življenje spustiš drugo osebo in skleneš neki odnos," je prepričan mlad igralec.

Številne navdušence nad serijo vedno zanima, ali sta si Matej in njegov lik Mark v čem podobna. Zdaj je priljubljeni igralec razkril, da sta si v nekaterih stvareh kar podobna, v nekaterih pa sploh ne. "On je bolj zaprt, nesamozavesten in včasih malo ciničen. V sebi nosi neko travmo, ki se bo skozi zgodbo počasi razkrivala. Obema pa so blizu srčnost, toplina in prijaznost. Mogoče tudi malo melanholičnosti. Trudim se, da je je vse manj, ampak imam pa obdobje, ko sem takšen. In zasanjanost. Čeprav se mi zdi, da sem prizemljen, sem po drugi strani včasih v oblakih," v smehu prizna Zemljič.

Več o Mateju Zemljiču, kavnih trenutkih, projektih, ki sledijo kmalu, ljubezni do igralstva, snemanju serije Skrito v raju, ljubezenskem življenju in njegovi zrelosti izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner.

Novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z igralcem Matejem Zemljičem lahko prisluhnete tukaj:

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec