J. Z. | 19. 7. 2022, 20:21

Meghan in Harrya ujeli paparaci: še vedno zaljubljena kot prvi dan

Dailymail/posnetek zaslona

Zakonca Sussex, ki se v ZDA običajno izogibata priljubljenim lokacijam, sta presenetila z obiskom newyorške restavracije in pritegnila veliko pozornosti. Pri tem nista skrivala medsebojne naklonjenosti. 

Princ Harry in Meghan Markle sta ponedeljkov večer preživela v družbi prijateljev, s katerimi sta si privoščila sproščeno večerjo v znani restavraciji Locanda Verde v New Yorku. 

Meghan je bila oblečena v črn kombinezon, videz pa je popestrila z uro Cartier, ki je bila v lasti princese Diane. Harry se je odločil za bolj sproščen videz s črnimi kavbojkami in modro srajco. Ko so ju ujeli paparaci, sta se držala za roke in pohitela proti avtomobilu. 

Profimedia

Na večerjo sta se odpravila le nekaj ur po Harryjevem nagovoru delegatom Združenih narodov, v katerem se je dotaknil omejevanja pravice do splava v ZDA.

Harry o Afriki: Tam sem našel uteho po smrti Diane

Na dogodku, posvečenem Nelsonu Mandeli, je Harry spregovoril o tem, kaj mu v življenju pomeni Afrika, ki povezuje dve najljubši ženski v njegovem življenju: princeso Diano in njegovo ženo Meghan. 

"Večino življenja je zame to kraj, kjer najdem mir in srečo," je dejal. "Tam se počutim najbljižje materi in tam sem poiskal uteho, ko je umrla. In prav tam sem tudi ugotovil, da sem spoznal svojo sorodno dušo, ki je postala moja žena," je dodal. 

Meghan in Harry sta večkrat skupaj obiskala Afriko, med drugim leta 2016, na začetku njune skupne poti. Po le dveh zmenkih je namreč princ Harry vprašal Meghan, ali bi z njim obiskala Botzvano. Par se je nato poročil dve leti kasneje. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.