L. P. | 24. 1. 2023, 11:35

O ločitvi Saše Lendero in Mihe Hercoga je svoje mnenje javno povedala njegova sestra

Miha in Larisa Hercog se dobro razumeta.

Instagram/Miha Hercog

Razkrila je, ali je vedela, kaj se dogaja med slavnim parom, pojasnila, v kakšnih odnosih je zdaj z Lenderovo in tudi, kako se njen brat Miha počuti … 

O razhodu enega najbolj priljubljenih slovenskih parov na glasbeni sceni, Saše Lendero in Mihe Hercoga, je svoje mnenje povedala tudi njegova sestra Larisa Hercog

Za Slovenske novice je povedala, da sta danes z bratom povezana in da se podpirata na vseh področjih. Skupaj hodita na izlete, se fotografirata in ukvarjata s športom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Na vprašanje, ali je že prej vedela, da nekaj ni v redu v njegovem zakonu, je novinarki Almi Glumac odgovorila: "Pravzaprav sem pri teh stvareh jaz zadnja, ki kaj izve (smeh). Tako da, ne, vse se je zdelo v redu. Življenje je polno presenečenj in ne glede na to, kako dobro načrtuješ, ti lahko prinese presenečenje, na katero nisi pripravljen. In če nisi iskren do sebe, je to največja izdaja, ki jo delaš sam sebi."

Dodala je, da je tudi sama pred kratkim končala dolgoletno zvezo in odkrila, kako pomembno je, da najprej poskrbimo zase.

Čeprav sta se njen brat in Lenderova razšla, pa z njo ostaja v prijateljskih odnosih.
"S Saško sva zelo hitro stkali prijateljske vezi in še vedno sva prijateljici, ne glede na to, kaj se je zgodilo z njunim zakonom," je razkrila za Slovenske novice.

Odgovorila je tudi na vprašanje, kako se Miha zdaj počuti: "Ker v moške možgane kot ženska težko prodrem, lahko samo omenim, da imam občutek, da se mi zdi zadovoljen s svojo odločitvijo in da je srečen."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.