J. Z. | 2. 8. 2022, 11:26

Petar Grašo pristal v bolnišnici: TO je razlog

Instagram/Petar Grašo
Petar Grašo pristal v bolnišnici: TO je razlog (foto: Instagram/Petar Grašo)

Priljubljeni hrvaški pevec je prestrašil oboževalce, ko je moral nujno obiskati zdravnike. Njegova predstavnica je pojasnila, kaj se dogaja v življenju glasbenika, ki je zelo zaseden.

Letošnje poletje je zelo naporno za hrvaškega pevca Petra Graša. Sredi prejšnjega meseca ga je med polno koncertno turnejo presenetilo rojstvo hčerke Albe, glasbenik pa ne počiva.  

Številni so opazili, da je pevec videti utrujen kot že dolgo ne. Oboževalci pa so se ustrašili zanj, ko so izvedeli, da je moral v bolnišnico. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petar_graso_fp)

Graševa menedžerka Martina Podgorski je za Story potrdila, da je moral pevec zaradi izčrpanosti obiskati bolnišnico. Tam je prejel infuzijo z vitamini. Menedžerka je dodala, "da ni šlo za nič resnega"

S koncerti nabito poletje

Grašo je bil minuli konec tedna največja zvezda festivala Fusion v Splitu, nastopal pa je tudi na koncertu v spomin Oliverju Dragojeviću v Veli Luki na Korčuli

V Splitu je spregovoril tudi o novi družinski sreči. "Da vas prehitim z odgovorom, preden me vprašate. Vsi smo dobro, vsi smo srečni in zdravi," je dejal o hčerki Albi. 

osebni arhiv Petar Grašo

"Na žalost letos od poletja ne bom imel veliko, predvsem zaradi korone, ker nadomeščamo koncerte, ki jih takrat nismo imeli. Tako da imamo do sredine jeseni več kot trideset koncertov," pa je Grašo dejal v nedavnem pogovoru za Metropolitan. 

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.