26. 4. 2022, 15:02

Robert Golob počne nekaj, kar večina Slovencev ne

Bobo
Robert Golob počne nekaj, kar večina Slovencev ne (foto: Bobo)

Povedal je, da je že pred časom razvil zoprno navado, ki gre zagotovo v nos njegovim bližnjim.  

V radijski oddaji Denis Avdić Show se je prek videopovezave javil Robert Golob, predsednik stranke Gibanje Svoboda. Avdić je politika vprašal, če se po razglasitvi rezultatov komu ni oglasil na telefon, Golob pa je z odgovorom presenetil. 

Na telefonu ne visi ves čas

"Že pred časom sem razvil zoprno navado, da ne dvigujem telefona. Telefon pogledam dvakrat ali trikrat na dan. Vmes pa ga pustim na miru. Sicer bi bil ves čas samo na telefonu in ne bi naredil nič. Ne fizično, še manj pa z glavo. Telefon je sicer super stvar, ampak če visiš na njemu, potem pač ni to to. Twitter pa je še slabši," je povedal radijskemu voditelju. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Skrivnosten politik

O njegovem zasebnem življenju ni znanega veliko, saj se izogiba tovrstnim vprašanjem. Pred volitvami nam ga je uspelo prepričati, da je odgovoril na pravljičnih sedem vprašanj. Povedal je, da je v dijaških letih sprva delal kot kurir, vendar mu je bilo zaradi pomanjkanja dela dolgčas. Pred spanjem se trudi brati knjige, a mu to ne uspe vedno. Brez problema bi šel na kosilo z lezbijko in gejem.

Tiger je tista žival, ki najbolje ponazarja njegovo naravo. Ko smo ga vprašali, ali bi nam  zrecitiral slovensko himno, jo je zrecitiral brez napak in nam odgovoril tudi, koliko staneta liter mleka in kilogram kruha. Odgovoril je tudi, kje najpogosteje kupuje oblačila in kdo mu pri tem pomaga. Več o tem si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.