Ž.A. | 30. 8. 2022, 17:05

Samska Amaya nam je zaupala, kaj najprej opazi na moškemu in koliko snubitev je že prejela

Aleksandra Saša Prelesnik

Priljubljena pevka Maja Keuc - Amaya, obljublja, da nas bo kmalu razvajala z novim albumom. Glede na to, da je razkrila, da bo album tudi malce seksi, nas sedaj še bolj zanima, kaj ga je pravzaprav navdihnilo.

"Tujina mi je prinesla mnogo ranljivosti, kar je iz mene potegnilo senzualnost, ki jo bo v tem albumu mogoče čutiti," je Amaya dejala v intervjuju za revijo Story. "Trenutno sem v posebnem obdobju, za katerega mislim, da je bilo vedno nekje v meni, ampak me je bilo morda malo sram to izraziti," je še dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M A Y A (@amayamusicofficial)

Medtem ko intenzivno dela na novem albumu, so njeno poletje zaznamovali številni nastopi - tako samostojni kot tudi z glasbenim prijateljem Urošem Perićem.

Glede na to, da obišče veliko krajev in da je znan slovenski obraz, je razkrila, da prejme veliko čudnih snubitev, vendar bi jih raje zadržala zase.

Kaj pa njeno ljubezensko življenje?

Znano je, da je Amaya ljubila švedskega glasbenika Jonaha Nilssona. Pravzaprav sta bila zaročena, nato pa sta svojo zvezo prekinila.

V reviji Story je na vprašanje, ali misli, da jo bodo vedno privlačili tujci ali odprte možnosti pušča tudi Slovencem, odgovorila: "Seveda puščam možnost vsemu. Glavne lastnosti, ki so mi pomembne, so odprtost, komunikativnost, dobrosrčnost in zrelost."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M A Y A (@amayamusicofficial)

Ampak, kaj je tisto, kar najprej opazi na moškem?

V omenjenem intervjuju je razkrila, da najprej začuti njihovo energijo.

"Všeč so mi ljudje, ki vedo, kaj hočejo v življenju, ter so strastni do svojega dela in življenja. Prav tako morajo biti dobri poslušalci in komunikatorji. Če pa govoriva o vizualnem vidiku, se s prijatelji velikokrat pošalim, da opažam skupno točko pri vseh svojih bivših fantih, in to je izrazita čeljust, (smeh)" je še dodala.

Povprašali so jo tudi, ali bi zase rekla, da je romantična duša. Ni zavlačevala in takoj dejala, da je. "Tudi jaz sem romantična do drugih, hkrati pa sem nezahteven tip. Nimam določenih pričakovanj do moškega. Seveda poskusiš izbrati moškega, ki ti je podoben, ker če ne uživaš v nekih skupnih stvareh, nisi za skupaj," je dejala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M A Y A (@amayamusicofficial)

"Mi pa seveda veliko pomeni, da se moški trudi za odnos. Odnos je treba ves čas negovati. Zaljubljenost na eni točki mine, nato pa je potrebno samo delo, delo in delo. Ravno s takšnimi romantičnimi pozornostmi ohranjaš zvezo živo. Ne potrebujem velikih presenečenj, veliko več mi pomenijo majhne pozornosti," je zaključila.

Več o njenem življenju in glasbeni karieri lahko izveste v epizodi Metropolitan podkasta. Prisluhnite!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.